OANA CUZINO, marturisiri surprinzatoare. Cate OPERATII ESTETICE are prezentatoarea-doctor

OANA CUZINO este una dintre cele mai frumoase prezentatoare tv din Romania, avand mereu o prezenta discreta in afara micului ecran. Pentru ca arata atat de bine la 43 de ani, intrebarea care sta pe buzele tuturor este daca vedeta a apelat sau nu la CHIRURGUL ESTETICIAN.

OANA CUZINO este de profesie medic, insa s-a indragostit de jurnalism, iar astazi prezinta una dintre cele mai de succes emisuni de  profil, “Ce se intampla doctore?”. De aceea, atunci cand te gandesti la sfaturi medicale, diete si alimente minune, OANA CUZINO este unul dintre primele nume care iti vin in minte.

Citeste si: OANA ZAVORANU, PRINSA IN FLAGRANT IN TIMP CE LUA MITA 10 000 EURO!

Recent, vedeta a acordat un interviu in care si-a deschis sufletul cititorilor, scrie romaniatv.net. Astfel, potrivit revistaciao.ro, pana la varsta de 43 de ani, OANA CUZINO n-a calcat niciodata intr-un cabinet de chirurgie estetica.

Frumoasa prezentatoare este suta la suta naturala si se mandreste cu asta, insa marturiseste ca nu ar spune niciodata nu unei astfel de interventii, chiar si daca ar fi vorba de fiica ei.

Citeste si: SOC! BRIGITTE SFAT FACE DEZVALUIRI INCENDIARE DESPRE RELATIA CU ILIE NASTASE SI DESPRE OPERATIILE ESTETICE NEREUSITE

“Daca as avea un complex mi-as face operatie estetica, pentru ca asta e ideea: sa te simti bine in pielea ta, sa ai siguranta ca macar esti armonios per-ansamblu. Daca e o dizarmonie care te obsedeaza, faci o operatie, prin care corectezi si pe plan psihologic lucrurile, care de obicei sunt corelate si cu o neincredere care vine din alte surse. Dar sa nu uitam ca o operatie estetica implica si anumite riscuri si e bine ca intotdeauna sa pui in balanta ce câstigi si cum iti pui sanatatea in pericol cu efectele pe termen lung”, a marturisit OANA CUZINO, potrivit sursei citate.

Sursa foto: tvmania.ro