Oana Grigorut sau Oana Gregory, romanca din Tara Oasului vedeta la Disney cu serialul Crash & Bernstein. FOTO

Oana Grigorut este din Tara Oasului si a ajuns vedeta la Disney. Si-a luat numele de Oana Gregory, mai usor de pronuntat pentru americani, iar la numai 17 ani,  multi o compara cu Miley Cyrus sau Selena Gomez.

Oana Gregory interpreteaza rolul principal in serialul Crash & Bernstein, care a facut-o celebra peste Ocean. Romanca a invins 2.600 de concurente, iar acum joaca in cel mai vizionat serial marca Disney. Serialul Crash & Bernstein este difuzat in 26 de tari va ajunge si in Romania in 2014.

Cine este Oana Gregory

Oana Grigorut sau Oana Gregory, cum este cunoscuta la americani, a ajuns din Negresti Oas tocmai la Chicago. Parintii au lasat tot in Romania pentru SUA, Oana avand pe atunci 6 ani. Dupa o perioada petrecuta la Chicago, familia Oanei s-a mutat la Los Angeles pentru ca Oana s-a dovedit un copil foarte talentat, si dupa primul rol in filmul “Spork” a primit si premii. 

Datorita talentului, Oana Gregory a fost aleasa sa joace in productiile Disney “Kickin’ It” si “Lab Rats”, iar mai apoi a obtinut rolul principal in serialul “Crash & Bernstein”, unde o interpreteaza pe Amanda. Serialul se difuzeaza in 26 de tari.

“Sunt foarte mandra ca sunt romanca”, i-a spus Oana Danei Rogoz. Ea a adaugat ca acasa in familie nu se vorbeste niciodata engleza, iar mama ei gateste tot timpul mancare romaneasca.