Oana Lis e distrusa! Vezi de ce. FOTO

Oana Lis e cu nervii la pamant, in ultima perioada. Sotul sau, Viorel Lis, are frecvente pierderi de memorie! Oana a plans in direct la Pro Tv, povestind clipele teribile prin care a trecut.

“Au fost cateva luni foarte grele pentru mine. El era sprijinul meu, de cand ne-am cunoscut. Acum eu am devenit sprijinul lui. Viata e foarte trista, nu inteleg de ce se intampla asta. Nu am vrut sa vorbesc despre asta, lumea e rea, n-o sa ma ajute nimeni”, a spus Oana Lis, in direct la emisiunea lui Catalin Maruta.

“Acum cateva luni, eram in oras si nu mai stiam unde sunt. A doua oara eram in casa, stateam in pat, si nu am recunoscut-o la telefon. A treia oara tot acasa. A patra oara a fost mai grav. Eram in oras si nu am simtit cum ma ia. Conducea, Oana a inceput sa urle”, a dezvaluit Viore Lis.

Doctorul neurochirurg a dezvaluit ca Viorel Lis are probleme si este predispus in orice moment la un accident vascular: “Aveti grija sa nu deveniti leguma”.

Invitata la emisiunea lui Maruta, Oana Lis nu s-a putut stapani din plans. “Nimeni nu o sa il ajute pe Viorel, desi el a ajutat multa lume. Din cauza diferentei de varsta, toata lumea o sa spuna ca ce nu ma asteptam la asta? Nu, nu ma asteptam la asta! Viorel a fost mereu mai puternic decat mine. A fost foarte greu sa descopar ce are. A fost cumplit cand l-am sunat si nu m-a recunoscut. Avea momente cand nu mai stia nimic, unde suntem, al cui e apartamentul… A fost groaznic.

Trebuia sa ia tratamentul si sa tina dieta. Pentru mine greu pentru ca e familia mea. Acum 15 ani cand l-am cunoscut era un om puternic, era sprijinul meu. Acum ca e ca un copil, e groaznic. Pierderile de memorie dureaza cam 30 de minute. Trebuia sa ii explic totul. S-a intamplat si la volan. Am inceput sa tip si am reusit sa il fac sa opreasca masina. De doua luni nu a mai avut crizele astea, isi ia tratamentul. Odata a trebuit sa merg la Unirii sa il iau ca nu mai stie sa ajunga acasa.

Bineinteles ca am grija de el. Dar e groaznic ca nu e nicio rezolvare. Exista oricand riscul sa faca un atac vasculat. E trist. Totul s-a intamplat dintr-o data. Cum sa nu te mai recunoasca omul alaturi de care ai stat 15 ani”, a mai spus Oana Lis.

Surse foto: captura Pro Tv, stiri.acasa.ro