Oana Lis este terminata! L-a dus de urgenta la spital, in aceasta dimineata, pe Viorel Lis

Oana si Viorel Lis au reusit sa ramana impreuna aproape 20 de ani, chiar daca nimeni nu le dadeau sanse. Nici diferenta de varsta si nici cea de statut nu i-a separat pe cei doi. Fostul primar al Capitalei pare ca si-a gasit o partenera pe masura in persoana Oanei.

Se pare insa ca acum Viorel Lis este cel care are probleme grave de sanatate, dupa ce Oana si-a revenit. Blondina si-a dus sotul de urgenta la spital, la ora 4 dimineata, dupa ce acesta incepuse sa se simta extrem de rau. Odata ajuns la Urgenta, Viorel Lis a fost bagat direct in sala de operatii, medicii operandu-l de colecist. Oana trece acum prin momente cumplite, din cauza ca o astfel de problema de sanatate, una grava, ii poate pune in orice clipa viata in pericol lui Viorel Lis.

Fostul primar al Bucurestiului de dupa Revolutie a luat-o de sotie pe fosta lui secretara. Cei doi formeaza acum unul din cele mai solide si mai nonconformiste cupluri, chiar daca ii despart 35 de ani! Insa, desi blondina este cunoscuta pentru personalitatea exuberanta, are momente in care depresia si starile proaste o afecteaza destul de tare, iar problemele de sanatate ale sotului ei nu fac decat sa o demoralizeze si mai mult!

Sursa text: cancan.ro