Oana Lis, singurul sprijin pentru Viorel Lis. Familia l-a parasit de 13 ani!

Oana Lis este distrusa in ultima vreme! Sotul sau are mari probleme de sanatate, iar familia lui Viorel nu il mai baga in seama. Mai mult, sora fostului primar, Florentina, a jignit-o ca la usa cortului pe Oana, considerata responsabila de certurile dintre Viorel si familia sa.

Sotia fostului primar al Bucurestiului a incercat in editia de astazi a emisiunii “La Maruta” sa o imbuneze pe doamna Florentina, insa a fost de prisos. Sora lui Viorel Lis nu a raspuns la telefon: “Doamna Florentina nu v-am sunat sa va reprosez nimic. Nu sunt fufa, cum ziceti dumneavoastra, ci o femeie care a suferit foarte mult , la cei 34 ani ai mei.”, i-a transmis Oana prin intermediul Pro Tv celei care o contesta.

Viorel Lis e dezamagit de atitudinea familiei sale, despre care spune ca il ignora de cand nu mai e primarul general al capitalei: ” Cand esti mare, vin toti gramada(n.r- familia), cand nu mai esti nimic nu mai au ce lua. Si atunci te uita. O verisoara din Pitesti nu mi-a mai raspuns la telefon dupa ce nu am mai fost primar. Inainte statea numai la mine.”, a dezvaluit Viorel Lis.

Din pacate, sanatatea lui Viorel este din ce in ce mai precara. Ultimele analize nu au iesit deloc bine si Oana s-a panicat: “Uneori vorbeste singur, plange singur. Lucrurile astea ma darama. Noi eram obisnuiti sa radem tot timpul.”, a spus sotia lui Lis printre lacrimi.

Viorel Lis recunoaste ca e cu sanatatea in piuneze, insa promite ca va incerca sa traiasca frumos, cu zambetul pe buze, atat cat ii va fi dat:

” Ieri m-am simtit foarte rau. Azi, foarte bine. Iau vreo 12 doctorii si asta ma tine pe o linie de plutire. Glumesc si cu viata si cu moartea. Daca pe lumea cealalta ar fi pariuri, nu ar fi rau. Fac glume pe seama mea, ca sa ma mentin.”, s-a destanuit fostul edil.

Lis a tinut sa faca lumina si in prvinta averii, o va imparti intre copii sai(are o fata si un baiat) si Oana. Asta chiar daca doar sotia sa are grija de el. ” Simt ca ma iubeste, niciodata nu m-a parasit. Aceasta este singura femeie pe care o iubesc si tin la ea foarte mult.”, a spusu vizibil emotionat Viorel Lis.