DECIZIE SOC! OANA MANEA SE RETRAGE DE LA ECHIPA NATIONALA DE HANDBAL A ROMANIEI

DECIZIE SOC luata de una dintre cele mai bune handbaliste din ROMANIA! OANA MANEA, pivotul echipei nationale de handbal feminin, si-a anuntat retragerea de la prima reprezentativa la intoarcerea de la Campionatul European din Suedia, unde Romania a terminat pe locul 5, informeaza postul de televiziune Digi Sport.

“Vreau sa-mi iau pauza, vreau sa fiu mai mult cu familia, vreau mai multa liniste si le urez bafta fetelor”, a declarat jucatoarea campioanei CSM Bucuresti. “Cu ocazia asta vreau sa spun ca le urez bafta colegelor. Pentru mine a fost ultimul turneu la nationala. Vreau sa-mi iau pauza, vreau sa fiu mai mult cu familia, vreau mai multa liniste si le urez bafta fetelor. Absolut nimic nu m-a deranjat la nationala. Chiar i-am spus lui Ambros ca sunt foarte bucuroasa si fericita ca am lucrat cu el. E un selectioner extraordinar, are o rabdare de fier pentru ca lotul este foarte intinerit si are rabdare cu fiecare jucatoare in parte. Doar din motive personale, de familie, ma retrag, atata tot”, a declarat OANA MANEA, informeaza Digi Sport.

OANA MANEA a precizat ca isi va continua cariera doar la echipa de club, CSM Bucuresti. Alaturi de echipa nationala a Romaniei, OANA MANEA a cucerit doua medalii de bronz: la Campionatul Mondial din 2015 si la Campionatul European din 2010. La Campionatul European din Suedia, OANA MANEA a marcat 11 goluri pentru echipa Romaniei (procentaj 79%).

Sursa foto: prosport