Oana Mareș, fosta soție a lui Augustin Viziru, șterge pe jos cu Bianca Drăgușanu: ”Peștele este nelipsit din stilul ei de viață sănătos!”

Oana Mareș, fosta soție a lui Augustin Viziru, a ieșit demult din showbizul autohton dar asta nu o împiedică să fie extrem de activă pe rețelele de socializare. La scurt timp după reținerea lui Alex Bodi, Oana a postat pe pagina ei de Facebook un mesaj devastator la adresa Biancăi Drăgușanu.

“Vă spun, Bianca ne-a tot dat semnale că peștele este nelipsit din stilul ei de viață sănătos , da’ noi nik! Să fie cât mai proaspăt , chiar dacă-ţi mai dă o coadă peste ochi, dar face bine la siluetă! Râdem, glumim, dar este important de urmărit rezultatul operațiunii Ziua Z. Este îmbucurătoare și de-a dreptul dătătoare de speranță intenția de a „face curățenie” în țara asta. Totuși, dacă după operațiune, nu se strâng suficiente dovezi și nu se fac dosare beton, să pice capi de rețele, nu locotenei și loverboys pansați , e fix nimic.

Dacă nu se ajunge unde trebuie, înseamnă că informația descinderilor a ajuns demult unde trebuie și vor face pușcărie tot mâna dreaptă, mâna stângă…că abia așteaptă altele, la rând, să crească.

Creștinul ăsta cu față de șahist, de o remodela periodic pe biata vedetă cu frică de sărăcie, este doar o mână cu care se șterge șeful când vrea. Nu mă încântă să-l văd săltat absolut deloc. Mă interesează rezultatul! Suntem și noi cu ochii pe acțiunile lui Vela, cum ar veni! Până acum, toate bune!”, a scris Oana Mareș, joi, pe rețeaua de socializare.

Reamintim că Alex Bodi, fostul soț al Biancăi Drăgușanu, a fost arestat preventiv într-un dosar în care este acuzat de proxenetism și trafic de persoane.

Sursa foto: facebook