OANA MIREASA PENTRU FIUL MEU: Laur nu-ti ajunge ca tin capul plecat?

Pentru unele cupluri ale sezonului al treilea “Mireasa pentru fiul meu”, Marea Finala nu pare a avea deznodamantul asteptat cu atata emotie.

Oana si Laur sunt campionii problemelor din ultimele zile. Dupa anumite declaratii incendiare facute de Oana referitoare la intretinerea unor acte intime impreuna cu Laur, intre cei doi a avut loc o cearta care parea a reprezenta finalul relatiei dintre ei. Intre timp, lucrurile se mai calmasera si Oana parea a fi decisa sa incerce sa-i recucereasca inima lui Laur.

Chiar daca in timpul emisiunilor desfasurate in direct Laur sta pe canapea langa Oana si, mai mult, o tine de mana, nu a dat semnalul decisiv ca s-ar putea impaca cu fosta lui iubita.

Chiar si o simpla discutie in care ar fi trebuit sa scoata la suprafata toate momentele frumoase petrecute intre ei, in ultimele luni, se incheie cu lacrimi din partea Oanei.

Laur i-a reprosat Oanei ca nu se va schimba niciodata, chiar daca se impaca cu ea. Oana a negat ca vrea sa se impace cu el, dar apoi i-a spus ca trebuie sa se aproprie din nou unul de celalalat.

Lucrurile au ajuns la punctul culminant in momentul in care Laur și Oana trebuia sa completeze pe o foaie impresii despre emisiune.

Laur a ironizat-o de mai multe ori pe tanara, iar aceasta a cedat, a rupt foaia și a inceput sa planga.

”Scrie acolo ca nu ai avut incredere niciodata in mine, ca am fost violent, ca nu eram ceea ce iti doreai, ca trecutul meu compromitator…”, i-a spus Laur fostei lui iubite.

”Gata Laur, nu-ti ajunge? Cat ti-au umplut ego-ul? Tu nu vezi ca tin capul plecat?”, i-a raspuns Oana.

”Ar trebui sa iti fie rusine sa ma privesti, dupa ce ai spus in emisiune”, a spus Laur, la randul lui.

Acestea au fost vorbele care au facut-o pe Oana sa cedeze. A rupt foile si a inceput sa planga.

In editia de pe 25 august, Laur si Oana au anuntat ca s-au impacat si ca au trecut peste probleme.