OANA NICULESCU MIZIL, mesaj MISTERIOS pentru PREMIER: VICTORE, VICTORE imi pare rau de tine si de DACIANA! UPDATE

OANA NICULESCU MIZIL, iubita lui MARIAN VANGHELIE, a fost escortata, joi dimineata, de un echipaj de Politie pana la sediul Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) pentru a fi audiata de procurorii anticoruptie in dosarul in care edilul Sectorului 5 este acuzat de LUARE de MITA si ABUZ in SERVICIU.

UPDATE 15.35: OANA MIZIL i-a transmis un mesaj misterios premierului VICTOR PONTA: “Sa stie toata lumea ca eu voi ramane langa MARIAN indiferent de situatie. MARIAN este un om foarte bun si este victima unui JOC POLITIC! Oamenii care au venit azi dimineata au fost extrem de civilizati! Si pe bunicul meu l-au saltat, acum 25 de ani, mascatii din aceeasi casa in care eram si noi azi dimineata! Am un mesaj pentru VICTOR PONTA si il spun ca si cand ma uit in ochii lui prin aceasta camera de luat vederi: VICTORE ….VICTORE! Imi pare rau de tine si de DACIANA! Doar atat vreau sa ii spun, cu vorba mai groasa, in rest stie el despre la ce ma refer!”, a declarat OANA MIZIL, in exclusivitate, la postul B1 TV.

UPDATE 15.31: OANA NICULESCU MIZIL si-a dat demisia din Parlament. “Mi-am dat DEMISIA si de acum vreau sa ma ocup de casa, de copil si de MARIAN”

UPDATE 14.49: Deputata OANA NICULESCU MIZIL a plecat de la sediul DNA. Intrebata de jurnalisti daca procurorii au dispus vreo masura preventiva in cazul sau, ea a spus ca nu s-a intamplat acest lucru. Ea a spus insa ca a fost citata in calitate de suspect, fiind acuzata ca “a participat intr-o firma, dar nu e nimic adevarat”.

Totodata, OANA NICULESCU MIZIL a confirmat ca este insarcinata. “Marian va avea al doilea baiat”, a spus ea.

OANA NICULESCU MIZIL a anuntat si ca joi isi va depunde demisia din functia de deputat PSD. “Astazi imi dau demisia din calitatea de deputat pentru ca nu vreau sa fie un impediment in fata justitiei”, a spus Mizil.

“Sunt total nevinovata. (…) Nu am administrat niciun magazin. Din contra, am consiliat. Ma consider nevinovata. Imi place moda, nu am putut sa stau departe de moda…”, a adaugat Mizil.

UPDATE 12.30: Deputata OANA NICULESCU MIZIL ar fi implicata in operatiuni de comert incompatibile cu functia de parlamentar, au declarat surse judiciare pentru Agerpres. Sursele citate au precizat ca aceasta era administrator de fapt al SC Fashion Brand Management si la patru magazine din Bucuresti, avand ca scop obtinerea de foloase.

STIRE INITIALA

Deputatul OANA NICULESCU MIZIL a declarat, la intrarea in sediul DNA, ca nu are cunostinta de acuzatiile care i se aduc lui MARIAN VAGHELIE si nici nu tie nimic despre comisioanele incasate de edil. “Va voi putea spune mai multe dupa ce voi discuta cu procurorii”, a declarat, vizibil afectata, OANA NICULESCU MIZIL.

CITESTE SI: OANA NICULESCU MIZIL a fost condamnata la 3 ani de INCHISOARE cu SUSPENDARE 

“Nu are niciun comision, nu s-a primit niciun comision. Nu este nimic adevarat. Chiar nu am stiut nimic de tot ce mi s-a spus de pe acea lista”, a mai declarat OANA NICULESCU MIZIL. Aceasta a sosit la sediul DNA la scurt timp dupa ce partenerul sau de viata, MARIAN VANGHELIE, a ajuns la domiciliul lui, fiind ridicat de mascati chiar de acasa de la OANA NICULESCU MIZIL.

Edilul Sectorului 5, MARIAN VANGHELIE, este vizat de un dosar de coruptie, fiind acuzat de ABUZ in SERVICIU si LUARE de MITA, sustin surse judiciare. Anchetatorii au descins la locuinta sa, joi dimineata, insa edilul nu se afla la domiciliu. Ulterior, dupa cateva ore, primarul a sosit in cele din urma acasa.

Prejudiciul in acest caz se ridica la aproape 450 de milioane de euro, iar MARIAN VANGHELIE ar fi perceput comisioane de 20 la suta din contractele atribuite, adica aproximativ 90 de milioane de euro.

CITESTE SI: PERCHEZITII DNA ACASA la MARIAN VANGHELIE si la PRIMARIA Sectorului 5. VANGHELIE suspectat de LUARE de MITA. UPDATE

Sursa foto: jurnalul.ro