Oana Roman a nascut! Fetita a primit nota maxima de la medici

OANA ROMAN a nascut, vineri la pranz, o fetita sanatoasa, care a primit nota maxima de la medici. Micuta se va numi Maria Isabela, cantareste 2,340 kg si masoara 45 de cm.

OANA ROMAN si sotul ei au ajuns la spital in aceasta dimineata. Vedeta a nascut prin operatie de cezariana, iar fetita a primit nota 10 la nastere.

Prietenii Oanei Roman au declarat, pentru Wowbiz, ca interventia chirurgicala a decurs excelent, iar bebelusul este perfect sanatos. Atat fetita cat si mamica se simt bine. Oana se odihneste acum, dupa cezariana, iar bebelusul a fost luat de asistente pentru a i se face baita obligatorie de dupa nastere si masuratorile de rigoare.

Taticul Marius a asistat la nastere, nu prezent in sala ci din spatele unui geam prin care putea monitoriza absolut tot ce se petrece pe masa de operatie. A rezistat cu stoicism peisajului nu tocmai usor de tolerat retinei si acum, cand totul s-a sfarsit, a afisat mina celui mai fericit barbat din lume. Si normal, pentru ca astazi este ziua in care Oana i-a facut cel mai frumos cadou din vata sa: i-a daruit-o pe micuta Maria Isabela.

Vezi aici cum a decurs sarcina Oanei Roman

Saptamanile trecute, Oana Roman scria pe Facebook:

“Camera micutei noastre are tema Mikey si Minnie Mouse! Asteptam si mobilierul (…) care va veni in curand! (…) Intr-adevar asa cum am mai zis , am visat ca voi ramane insarcinata cu o fetita si ca ea se va numi Maria Isabela. Numaratoarea inversa a inceput, contractul de nastere (…) a fost semnat, nu mai ramane decat asteptarea”, a scris OANA ROMAN, tot pe pagina ei de Facebook, dar cu cateva zile in urma.

“Foarte multi dintre voi imi trimiteti mesaje in care ma rugati sa va dau diverse detalii privind locul din care am achizitionat fototapetul din camera micutei, sau ma intrebati de ce am ales Spitalul Sanador pentru nastere si nu alt spital privat sau un spital de stat! Sunt si multi care ma acuza ca dau nume pentru reclama! Nu fac asta! Doar raspund foarte multor solicitari venite din partea voastra! In ceea ce priveste fototapetul, l am luat de la un magazin numit Silver Decor situat pe Blvd Ion Mihalache! Au diverse dimensiuni iar preturile sunt rezonabile! In ceea ce priveste spitalul, am ales Sanador si nu altul in primul rand pentru ca este spitalul privat cu cea mai performanta sectie de neonatologie si terapie intensiva pt copii nou nascuti! In al doilea rand pentru ca au servicii si conditii f bune pentru mame ( rezerve, personal etc) dar si pentru ca acolo pot naste cu doctorul meu Gabi Lemnete si am putut face ecografii morfologice cu DR Doru Herghelegiu care este un mare profesionist! Am stat si am cantarit f mult pentru ca la inceput ma gandisem la spitalul Polizu ( spital de stat) unde nu as fi platit mult mai putin si nu as fi avut aceleasi servicii si conditii! Eu sunt asigurata si la spitalele private se scade din costuri suma acoperita de asigurare! A mai contat si faptul ca pe perioada sarcinii cei de la Sanador au avut mare grija si am avut permanent contact cu cineva pentru orice sfat sau intrebare!”, a continuat Oana Roman destainuirile.