OANA ROMAN trece prin emotii mari! Uite cat cantareste micuta Maria Isabela

OANA ROMAN trece prin emotii mari, in aceasta perioada, mai ales ca doar cateva zile o mai despart de marele moment al venirii pe lume a fetitei careia ii va pune numele Maria Isabela. 

OANA ROMAN urmeaza sa nasca in saptamana 17-22 februarie. Atat OANA ROMAN, cat si sotul ei, Marius Elisei, sunt in culmea fericirii pentru marele eveniment din viata lor, poate cel mai important de pana acum.

OANA ROMAN si sotul ei, Marius Elisei, au mers impreuna la un control pentru a fi sigura ca micuta Maria Isabela se dezvolta perfect in burtica mamicii sale, scrie Wowbiz. Dupa vizita medicala, cei doi au iesit extrem de fericiti din cabinet si au declarat ca fetita pe care o au impreuna este perfect sanatoasa si ca micuta cantareste 2, 550 kilograme.

“Am fost azi la control! Avem 36 de saptamani si 2.550 kilograme! Fata e in pozitie corecta cu capul in jos si asteapta sa iasa in lume! Mai avem putin”, a scris OANA ROMAN pe pagina ei de Facebook.

O vedeta indragita de la noi a nascut. Vezi aici despre cine este vorba

“Camera micutei noastre are tema Mikey si Minnie Mouse! Asteptam si mobilierul (…) care va veni in curand! (…) Intr-adevar asa cum am mai zis , am visat ca voi ramane insarcinata cu o fetita si ca ea se va numi Maria Isabela. Numaratoarea inversa a inceput, contractul de nastere (…) a fost semnat, nu mai ramane decat asteptarea”, a scris OANA ROMAN, tot pe pagina ei de Facebook, dar cu cateva zile in urma.

“Foarte multi dintre voi imi trimiteti mesaje in care ma rugati sa va dau diverse detalii privind locul din care am achizitionat fototapetul din camera micutei, sau ma intrebati de ce am ales Spitalul Sanador pentru nastere si nu alt spital privat sau un spital de stat! Sunt si multi care ma acuza ca dau nume pentru reclama! Nu fac asta! Doar raspund foarte multor solicitari venite din partea voastra! In ceea ce priveste fototapetul, l am luat de la un magazin numit Silver Decor situat pe Blvd Ion Mihalache! Au diverse dimensiuni iar preturile sunt rezonabile! In ceea ce priveste spitalul, am ales Sanador si nu altul in primul rand pentru ca este spitalul privat cu cea mai performanta sectie de neonatologie si terapie intensiva pt copii nou nascuti! In al doilea rand pentru ca au servicii si conditii f bune pentru mame ( rezerve, personal etc) dar si pentru ca acolo pot naste cu doctorul meu Gabi Lemnete si am putut face ecografii morfologice cu DR Doru Herghelegiu care este un mare profesionist! Am stat si am cantarit f mult pentru ca la inceput ma gandisem la spitalul Polizu ( spital de stat) unde nu as fi platit mult mai putin si nu as fi avut aceleasi servicii si conditii! Eu sunt asigurata si la spitalele private se scade din costuri suma acoperita de asigurare! A mai contat si faptul ca pe perioada sarcinii cei de la Sanador au avut mare grija si am avut permanent contact cu cineva pentru orice sfat sau intrebare!”, a continuat Oana Roman destainuirile.