Oana Roman își vinde vila din Tunari. Câți bani vrea să obțină

Oana Roman, fiica fostului premier Petre Roman, și-a scos la vânzare vila din Tunari. Motivul pentru care Oana a decis să renunțe la această locuință este că este prea mare pentru numai trei persoane.

Vila din Tunari are 4 dormitoare, două sufragerii și două băi. Casa este construită pe un teren de 1.000 de metri pătrați, iar prețul pe care îl cere vedeta în schimbul ei este de 480.000 de euro. „Ne-a rămas mare casa. O vând sau o închiriez. Tunari la 200 m de ieșirea spre centură sau Pipera.

1000 mp teren, 340 mp desfășurați interior. 4 dormitoare, două sufragerii, dressing, două băi, 3 garaje, beci. Interior renovat în 2019. Livadă cu pomi. Curtea necesită o mică investiție în gazon și alei. Vânzare 480.000 de euro Închiriere – pretabil școală, grădiniță, after school, birou sau rezidential. 2500 de euro pe lună”, se arată în anunțul postat de Oana Roman pe o rețea de socializare.

Dacă nu va putea să o vândă, Oana Roman este dispusă să o închirieze contra sumei de 2.500 de euro pe lună. „M-am gândit la asta și mă gândesc serios cum stăm realmente. Eu am și mult teren, și o casă foarte mare. Nu-mi trebuie atât. Dacă eram mai mulți membri ai familiei merita, dar așa…. Suntem noi 3 în 6 camere. Este prea mult. Nu mai avem nevoie de atât spațiu. Ca să ce… să muncesc să curăț, să spăl, să întrețin… este bătaie de cap mult prea mare. Deci mă gândesc serios la o variantă în care să ne mutăm eventual într-una mai mică (n.r. – casă) pentru că… nu neapărat de facturi, repet, ci de faptul că este și foarte mult timp ca să îngrijești o casă, pe care oricum nu o locuiești în întregime. Am 1.000 de metri în partea din spate, nici nu ajung acolo. Și cât stau eu acasă?!”, a mai spus Oana Roman.

Sursa foto: instagram