Oana Roman se casatoreste in ianuarie! Vezi care ii va fi noul nume de familie

Oana Roman nu mai este o femeie libera! S-a logodit deja cu Marius, iubitul sau, iar in ianuarie cei doi se vor cununa civil. Nunta e stabilita pentru vara lui 2014, dupa nasterea copilului pe care Oana i-l va darui sotului sau!

Dupa ce Oana Roman a anuntat ca s-a logodit, toata lumea s-a intrebat cand va urma casatoria. Ei bine, fata fostului premier Petre Roman nu pierde deloc vremea. A stabilit impreuna cu Marius sa se cunune civil in ianuarie. O cununie care pare departe, daca ne gandim ca e programata calendaristic la anul, insa fizic mai sunt doar cateva saptamani!

Romantic incurabil, Marius i-a daruit inelul de logodna Oanei sub bradul de Craciun!

“Marius era pregatit de ceva timp sa faca gestul. Chiar cu multa vreme in urma, pentru ca achizitionase inelul inca de acum doua luni. A “furat” un inel mai vechi de-al Oanei, ca sa aiba masura si asa i-a comandat inelul de logodna, care este o bijuterie extrem de fina, din aur alb si cu diamant. Nu mai avea de asteptat decat momentul prielnic pentru a face cererea in casatorie”, a povestit un apropiat al cuplului pentru wowbiz.ro.

Potrivit acestuia, cei doi proaspat logoditi au stabilit deja si data casatoriei: “Se vor cununa civil in ianuarie 2014. Iar nunta o vor face in vara anului viitor, cel mai probabil in acelasi timp cu botezul bebelusului”.

Dupa casatorie, Oana isi va mai adauga un nume pe cartea de identitate si asta pentru ca nu vrea sa renunte la numele” Roman”, cel care i-a adus popularitate. Numele complet al vedetei va fi Ioana Sabina Roman Elisei. “Ioana Sabina” este prenumele compus inscris pe buletin, Oana fiind numele folosit inca din copilarie de apropiati.