OANA ROMAN trece prin momente CUMPLITE: operata de URGENTA!

OANA ROMAN a trecut prin momente de cumpana saptamana trecuta. Fiica cea mica a lui PETRE ROMAN a fost OPERATA DE URGENTA, avand niste probleme de sanatate, insa doar familia a stiut, roscata preferand sa tina totul in secret pana sambata seara, cand a postat un mesaj pe Facebook. 

OANA ROMAN a povestit ca a trecut printr-o interventie complicata, dar acum este bine si se afla la reaminare. Vedeta nu a detaliat privind problemele ei de sanatate, insa a mentionat ca familia i-a fost mereu aproape si a avut grija de ea.

Citeste si: VEDETE AUTOHTONE CARE VOR DEVENI MAMICI IN ANUL 2014

“In ultima saptamana am trecut printr-o cumpana a vietii si nu exagerez cu nimic cand spun asta! Probabil multi s au intrebat de ce nu am mai postat nimic pe aceasta pagina! Acum nu scriu pentru a ma plange sau pentru a mi etala public suferinta!

Am trecut prin momente grele, am suferit o interventie CHIRURGICALA complicata si cu ajutorul lui Dumnezeu si a unui doctor minunat dar si al familiei mele, sunt pe drumul cel bun! Aceste zile petrecute la reanimare si in spital m au facut sa realizez si mai mult ca nimic pe lumea asta nu conteaza mai mult decat sanatatea si familia!

Citeste si: OANA ROMAN TRECE PRIN EMOTII MARI! UITE CAT CANTARESTE MICUTA MARIA ISABELA

Sotul meu si sora mea m au vegheat permanent si nu voi putea sa le multumesc vreodata indeajuns! Dragilor sa fiti siguri ca nu conteaza decat sanatatea si oamenii apropiati si multumiti lui Dumnezeu in fiecare zi pentru ce aveti si nu va rugati decat pentru sanatate si familie!”, a scris OANA pe pagina sa de Facebook.

Sursa foto: facebook.com