Oana Zavoranu a trecut prin momente terifiante

oana-zavoranu

Oana Zavoranu a avut parte de o experienta traumatizanta in emisiunea “Serviti, va rog!”, care va fi difuzata la Pro TV. Zavo a marturisit, pentru Pro TV Magazin, ca pe durata filmarilor, a fost supusa unor experiente care au marcat-o si pe care nu mai vrea sa le repete vreodata.

“A fost intr-adevar o faza pe care nu as mai repeta-o vreodata si care m-a scos din pepeni. Am fost intr-una din zile la circ sa hranim animalutele, iar eu le-am spus italienilor de acolo ca nu suport reptilele. Ziua urmatoare, am participat la spectacolul lor, unde m-au asezat pe un cufar si au pus trei serpi pe mine. In acel moment mi s-au inmuiat picioarele, mi-am simtit inima in gat si m-am blocat, pur si simplu!”, a spus Oana Zavoranu.

Bruneta a mai povestit ca toata intamplarea a marcat-o atat de tare, incat a sleit-o de puteri, explicand ca cel mai probabil a fost pusa la cale de italieni.

“Bineinteles ca m-am suparat foarte tare si m-am luat de ei, dar au zis ca e mana lui Nea Marin. Cand m-am dus si la el sa il intreb de ce mi-a facut asa ceva, parea ca nu ar avea habar de ce s-a intamplat si chiar m-a cocolosit un pic, deci tind sa cred ca gluma a fost pusa la cale de italieni. In orice caz, intamplarea m-a sleit de puteri, atat de tare m-a marcat”, a spus Zavo.

“Sunt o incredibil de mare iubitoare de animale in general, insa am o repulsie fata de serpi, crocodili, gandaci si viermi, asa ca nu m-as vedea niciodata cu o reptila pe post de animal de companie. Serpii si crocodilii imi plac numai sub forma de genti, curele si cizme, din pacate”, a adaugat Zavo.