OANA ZAVORANU, anunt BOMBA: Pregatesc o mare surpriza pentru toata lumea

Oana Zavoranu a incercat in urma cu ceva vreme sa se sinucida, dar a fost salvata de medici in ultimul moment. Situatia Oanei Zavoranu nu este nici astazi prea roz, iar lucrurile par sa se complice in urmatoarea perioada, vedeta riscand inclusiv sa fie condamnata la inchisoare. Chiar si asa, vedeta sustine ca pregateste ceva maret, care va fi o mare surpriza pentru toata lumea.

In varsta de 41 de ani, Oana Zavoranu traieste noi episoade de depresie, desi oficial nu recunoaste ca i-ar fi teama ca va face inchisoare, astfel ca in urmatoarea perioada ne-am putea astepta la tot felul de gesturi necugetate din partea ei. Totusi, vedeta sustine ca nu-i este teama ca va fi condamnata, in scandalul “santaj pe silicoane”.

“Am ajuns la concluzia ca daca tu nu iti dai valoare, nimeni nu o sa iti dea valoare. Exista momente in care sufletul iti e cazut la pamant, nu tine de scoli si facultati. Mie mi s-a intamplat! Sunt momente in care ai pierdut totul. Ai pierdut o cariera, o casnicie, ai pierdut si casa, chiar si chilotii de pe tine. Eu am fost in aceasta situatie, am pierdut totul. Dumnezeu a vrut, sau poate tatal meu, sa imi revin. Citesc acun niste carti de dezvoltare personala. Eu am fost in depresie, nu a fost un moft. Cu cat esti mai evoluat, cu atat constientizezi mai mult. Depresia nu e moft”, a spus Oana Zavoranu.

Vedeta a vorbit si despre sinucidere: “Cine spune ca vrea sa se sinucida, nu se va sinucide niciodata”. Oana a incercat in urma cu ceva vreme sa se omoare, dar a fost salvata de medici.
“Cea mai mare pedeapsa pentru mine era sa ies din casa. Psihiatrul imi spunea sa ies din casa, sa merg din parc. Dar imi era foarte greu”, a mai spus aceasta.

Oana Zavoranu e convinsa ca nu va infunda inchisoarea: Nu voi face nici macar o zi de puscarie

Intr-un interviu acordat pentru Libertatea, Oana Zavoranu a spus ca are foarte multi multi dusmani care ii vor raul, dar considera acest aspect normal, atata timp cat este frumoasa si desteapta.

“Va spun de la bun inceput ca politistii nu imi dau voie sa fac nici un fel de declaratie, deoarece ancheta este in desfasurare. Insa va asigur ca atunci cand se va finaliza ancheta voi povesti totul. Da, am o multime de dusmani care imi vor raul. Credeti-ma, toti acestia vor plati! (…) Atat timp cat sunt frumoasa si desteapta este normal sa am multi dusmani. Abia cand nu voi mai avea inamici o sa incep sa-mi fac probleme. Pana atunci, fiti siguri ca nu s-a nascut dusmanul pe care sa nu-l dobor”, a spus Oana Zavoranu.

Intrebata ce va face daca va intra la puscarie, Oana Zavoranu a raspuns: “Nu ajung la nici o puscarie si as vrea sa nu se mai faca astfel de afirmatii. Nu voi face inchisoare nici macar o zi, pentru ca nu am de ce. In plus, nici macar acum nu am vreun fel de interdictie. Pot parasi chiar si in acest moment tara”.

Oana Zavoranu a mai spus pentru cei de la Libertatea ca, in afara de zarva care o tine in continuu in prim-planul ziarelor de scandal, mai afce si altceva. Ultima realizare este o casa de productie si un studio de filmare.

“Voi reveni in cel mai scurt timp. Mi-am deschis o casa de productie, am si un studio de filmare. Pregatesc ceva maret si va asigur ca va fi o mare surpriza pentru toata lumea.

In tot acest timp, scandalul “santaj pe silicoane” e departe de a se stinge. Medicul Marek Valcu, pe care Oana l-a fortat sa-i dea 10.000 de euro ca sa nu-l defaimeze public, intentioneaza sa ceara Parchetului atat proba cu detectorul de minciuni pentru Zavo, cat si retragerea autorizatiei pentru mediatoarea care a asistat la tranzactia din parcare.