Oana Zăvoranu anunță apariția canalului său de Youtube: ”Sunt Zăvo și mi se rupe!”

Oana Zăvoranu a anunțat, pe pagina sa de Facebook, lasarea propriului de Youtube. Bruneta a făcut anunțul în stilul său inconfundabil spunând: ”Eu sunt Zăvo și mi se rupe!”

La show-ul online făcut de mine le demasc pe toate impostoarele care slăbesc cu ceaiuri minune. Nu scapă nici zăpăcitele care vă mint că își îngrijesc părul ăla de cămilă doar cu șampoane luate din Dragon la 15 lei. Ce fac eu nu face nimeni, iar, până la lansarea show-ului, toate mocangistele mai au timp să pupe mâna la Doamna Președintă! Însă nu o să fiu cu iertare, le bubui și le demasc pe toate «influencerele» care v-au fiert ani la rând. Stay tuned, vine ce așteptați de atâta timp! Că eu sunt Zăvo și mi se rupe!”, a scris Oana Zăvoranu pe Facebook.

Mai este puțin și vine pe canalul meu de YouTube cea mai șmekeră emisiune Ever. Muncim din greu, pregătim teasere pe Insta, Fb, YouTube, este o emisiune la care lucrează multă lume, tip TV, nu este genul de vrăjeală filmată cu telefonul.

NU AM NIMIC PERSONAL CU NICIUNA DIN ASTEA DESPRE CARE VORBESC, atât postările în sine, cât și emisiunea SUNT UN PAMFLET ȘI TREBUIE TRATATE CA ATARE.

Ceea ce vă spun și fac este doar din profunda credință că fiecare trebuie să își cunoască valoarea, condiția și nu trebuie să creadă că este altcineva decât este cu adevărat. Aviz direct acestor troglodite care «levitează», au pierdut contactul cu realitatea ȘI VĂ VÂND GOGOȘI VOUĂ ĂSTORA FRAIERI care nu înțelegeti mecanismul în sine și că nimic nu este ceea ce pare a fi. În spate sunt bani, fraiereală, mocangeală și fundament ZERO BARAT.”, a concluzionat bruneta.

Sursa foto: facebook