Oana Zăvoranu continuă să atace vedetele autohtone! Declarații jignitoare

Oana Zăvoranu continuă să lanseze atac după atac la adresa vedetelor autohtone. Bruneta continuă declaraţiile jignitoare într-un ritm amețitor.

Oana Zăvoranu le numeşte pe vedete care folosesc fond de ten gletuite ca Ana a lui Mşeterul Manole. Zăvoranca a scris recent pe contul personal de Instagram că nu le mai poate suporta pe vedetele care merg la sală şi se fotografiază, aceasta le-a spus că seamănă cu brânza feta.

Citește și: OANA ZĂVORANU ACUZĂ UN FOST POLITICIAN CU GREUTATE: A ÎNCERCAT SĂ MĂ VIOLEZE!

“Cum e cu toate bloghistele, mocangiste, fomiste, vedete «wannabe (n.r.: care îşi doresc să fie persoane publice)» sau unele chiar mai «consacrate», care îşi fac ele un milion opt sute şaizeci şi trei de mii de selfie-uri până se hotărăsc că arată «vii» într-una.

Şi, după ce o postează şi sunt mai «gletuite» decât Ana a lu’ Mesteru’ Manole, au grijă să spună că ele aşa se scoală fresh de dimineaţă şi totul se datorează vieţii «healthy (n.r.: sănătoase)» pe care o duc şi a detox-urilor MY ASS, care cică le tot fac ele, de când le-a facut mă-sele lor prin păpuşoi! Get lost, BITCH! (n.r.: Dispari, femeie stricată)”, a postat Oana Zăvoranu pe pagina ei de Instagram.

Sursa foto: jurnalul