Oana Zăvoranu despre Christina Ich: E „murdărită” rău la guriță de limbi… străine!

Iubita lui Pițurcă jr i-a dat o replică pe măsură

Nicio vedetă autohtonă nu scapă de ”malaxorul” Oana Zăvoranu. Ultima victimă este Cristina Ich pe care bruneta o face praf pe contul său de Instagram.

Zăvoranca a spus despre Ich că nu ar avea vorbele la ea şi că ar fi „subţire” din toate punctele de vedere. Mai mult, a transmis că pare a fi „murdărită la gură de limbi străine”.

„O altă influenceriță care nu are vorbițele la ea, puțin mobilată la mințic, subțire din toate punctele de vedere și „murdărită” rău la guriță de limbi… străine. Vai mămica ei, dacă vă recomandă ceva, să fugiți… sau să cumpărați dacă atâta vă duce capu… dar să nu plângeți după bani”, a scris Oana Zăvoranu despre Cristina Ich pe contul său de Instagram. Oana Zăvoranu a mai spus despre Cristina Ich că este „cantitate neglijabilă, cu un public sub mediocritatea acceptată de lege”.

Cristina Ich i-a dat imediat o replică pe măsură Oanei Zăvoranu. Cristina Ich i-a explicat că meseria ei e de influencer şi din asta îşi câştigă existenţa. „Nu are cum să înțeleagă un individ care folosește Instagramul doar ca să arunce ură, scobindu-se în nas, ce înseamnă creare de conținut. Pentru el Instagram e doar locul de unde îi curge bala”, se arată în mesajul postat de Cristina Ich pe Instagram.

Sursa foto: rtv