Oana Zăvoranu i-a scris lui Pepe de Sărbători un mesaj „prietenesc”

Oana Zăvoranu a vrut să fie mai bună de Sărbători și a uitat de dușmănia pe care i-o poartă lui Pepe. Vedeta a mărturisit că i-a scris un mesaj de Crăciun lui Pepe și i-a transmis că îi dorește tot binele din lume. Mesajul a fost unul prietenesc, susține Oana, care precizează că nu vrea să îi strice familia fostului soț.

„A reuşit omul Oana să facă pace de Crăciun cu ea. A mai reuşit să facă pace cu cineva. I-am dat lui Pepe mesaj de Crăciun, fix prietenesc. Este un mesaj care nu trebuie să trezească sub nicio formă speculaţii. Nu este un mesaj dat ca să strice familia lui. Îi doresc din tot sufletul să-i fie bine, să ştie el că eu am închis ce aveam”, a declarat Oana Zăvoranu pentru Antena Stars.

Vedeta a mai spus că după divorțul de Pepe a încercat să se răzbune pe fostul soț, dar nu pentru a-l despărți de cea cu care s-a cuplat ulterior, ci doar pentru a-i face rău, în condițiile în care artistul ar fi făcut-o să sufere foarte mult.

„Gândul meu nu a fost să îl iau pe Pepe înapoi. Eu nu l-am vrut înapoi. Mi-am dorit să îl despart la modul de răutate. Să ne răzbunăm, să ne războim, să ne duelăm. Pentru că nu eram nici eu bine cu mine. Povestea mea de dragoste cu Pepe s-a încheiat atunci. Punct. Eu am vrut să-i fac rău lui Pepe, nu ca să îl iau înapoi, ci pentru că am considerat că mi-a făcut foarte mult rău ulterior”, a mărturisit Oana Zăvoranu. În prezent, Oana Zavoranu este căsătorită cu Alex Ashraf, după o relație de lungă durată.

Sursa foto: Antena Stars