Oana Zăvoranu îi strică Sărbătorile de Paști lui Pepe! Începe, din nou, circul!

Oana Zăvoranu va da cu subsemnatul, marți, la Secţia 10 de Poliţie, în calitate de persoană vătămată. Bruneta îl acuză pe Pepe că i-ar fi stricat imaginea şi-i cere daune morale în valoare de 500.000 de euro, notează click.ro.

Update: Oana Zăvoranu a depus, marţi, la Secţia 10 de Poliţie din Capitală o plângere împotriva fostului său soţ, Ionuţ Pascu (Pepe), căruia îi cere daune de 500.000 de euro, pentru că ar fi defăimat-o timp de mai mulţi ani de zile.

“Mi-a făcut două plângeri penale, atât ca persoană fizică, cât şi ca persoană juridică, că aş fi furat, i-aş fi distrus locuinţa şi aşa mai departe. Din anul 2011, când a formulat aceste plângeri, până în anul 2016, m-am luptat corect să dovedesc nevinovăţia. Faptul că organele de urmărire l-au considerat nesincer pe Ionuţ Pascu în declaraţii nu a fost atât de mediatizat. A fost găsit nesincer în declaraţii, iată că Oana Zăvoranu a primit două neînceperi (neînceperea urmăririi penale -n.r.) în două locuri.

Este pentru prima oară când Oana Zăvoranu îl cheamă în instanţă pe Pascu pentru că este normal să îmi repar imaginea atât de terfelită. Daunele morale, calculate pe hârtie, care constau în toate contractele mele de la televiziuni, de sponsorizare, cât şi daunele mele morale, suferite în această situaţie, că peste tot unde puneai numele meu, erau numai titluri «Oana Zăvoranu riscă 15 ani de puşcărie», sunt lucruri ticluite de Ionuţ Pascu, care crede că este cel mai important om. Daunele se ridică la 500.000 de euro, daunele cu care mă constitui eu parte civilă”, a declarat Oana Zăvoranu, la ieşirea de la poliţie.

Știre inițială

În 2011, Pepe a făcut o plângere împotriva fostei soţii, care ar fi plecat de acasă cu mai multe bunuri care îi aparţineau artistului, chiar înainte de divorţ. El spunea că ea i-a luat suma de 75.000 de euro dintr-un seif şi că i-a vandalizat casa, după ce s-au despărţit. Dacă ar fi fost găsită vinovată, bruneta ar fi riscat până la 15 ani de puşcărie. Pepe nu a vrut să renunţe nici la bani, dorind să-şi recupereze prejudiciul şi ar fi vrut de la fosta lui soţie daune în valoare de 150.000 de euro. Cererea lui Pepe a fost respinsă ca nefondată patru ani mai târziu.

Ca urmare a hotărârii definitive din 2015 în care a avut câştig de cauză, Oana Zăvoranu s-a trezit acum să-i ceară fostului soţ despăgubiri morale şi materiale în sumă totală de 500.000 de euro. Ea consideră că, din 2011 de când a început divorţul, şi până în 2016, Pepe nu a făcut decât să îi strice imaginea şi să fie considerată o ”hoaţă”. Aşa că vedeta vrea despăgubiri pentru aceste jigniri şi insulte pe care i le-a adus prin emisiunile televizate şi nu numai, mai scrie click.ro.

Oana Zăvoranu va da cu subsemnatul la Poliţie

Astfel, marți, 3 aprilie, la orele 14.00, Oana Zăvoranu trebuie să se prezinte la sediul secţiei de poliţie din Sectorul 3, pentru a fi audiată în calitate de persoană vătămată. ”După aproape şase ani în care am fost nevoită să mă prezint la poliţie şi la instanţele de judecată, supusă unui linşaj mediatic şi unei presiuni psihice de neîngăduit, considerată ”hoaţă” de opinia publică, mi-am dovedit nevinovăţia. Organele judiciare au constatat că Pascu Ionuţ (alias Pepe) a minţit în sesizările şi declaţiile date cu privire la săvârşirea infracţiunii de furt. Este momentul ca Pascu Ionuţ Nicolae să răspundă penal şi să fie obligat la repararea integrală a prejudiciului moral suferit, evaluat la suma de 500.000 de euro”, se arată în comunicatul trimis de aceasta.  În urma audierilor care vor avea loc săptămâna viitoare, rămâne de văzut dacă Oana Zăvoranu va obţine suma de jumătate de milion de euro, de la fostul soţ.

Sursa foto: realitatea