Oana Zavoranu il acuza pe fostul sot, Pepe: Ma insela si cu doua prostituate pe zi!

oana-zavoranu

Oana Zavoranu s-a despartit de Pepe de mai bine de doi ani, dar ranile par sa nu se fi vindecat. Oana inca mai vorbeste cu patos de fostul sot, pe care il acuza de infidelitate.

“Pascu(n.r. – numele de familie al lui Pepe) a facut multe in casnicia noastra, multe lucruri despre care eu am aflat abia dupa ce s-a terminat totul. Ma insela cu cate doua prostituate pe zi. Oricand sunt dispusa sa merg la detectorul de minciuni, la cel mai tare profesor care se ocupa de asa ceva, sa vedem insa daca el ar accepta asa ceva. Eu nu prea cred ca va accepta. M-a tavalit patru luni incontinuu, eu nu am mai vazut barbat care sa se comporte asa cu fosta lui sotie.”, a spus Oana Zavoranu pentru wowbiz.ro.

Zavoranca e deranjata foarte tare ca Pepe nu s-a tinut de promisiunea de a renunta la procese, in schimbul actelor prin care vedeta a cedat partea ei din fostul apartament conjugal. 

“El traieste in exclusivitate pe seama mea. Inainte nu facea nimic, iar acum are contracte peste contracte. Michael Jackson e mic copil pe langa el, paleste in fata lui. Ii place sa braveze, sa se dea mare. Pai, cand era cu mine, avea 1.500 de euro pe un concert si i se lipea fundul pe scaun sa mearga pana la Baia Mare pentru banii astia. Acum sa zicem ca are cel mult 2.500. Si eu, saraca de mine, ce amarata sunt eu. Ca am stat toata viata mea numai in centrul orasului, tatii mei au fost oameni culti si bogati si n-am bani nici dupa ce sa beau apa. Si Pascu este bogat si eu sunt o saraca lipita pamantului.”, zice, cu ironie, Oana.

Sursa foto: facebook.com