Oana Zavoranu, impacare istorica cu VRAJITOARELE care au pacalit-o!

OANA ZAVORANU s-ar putea impaca cu cele DOUA VRAJITOARE, Vanessa si Melissa, acuzate de inselatorie de fosta vedeta tv. Actuala lege permite impacarea in cazul in care prejudiciul solicitat va fi acoperit de cele doua inculpate, dar si de ceilalti inculpati din dosar.

“Exista un articol in noul cod penal care permite, in cazul inselaciunilor, o impacare intre parti. Pana acum, acest lucru era posibil doar pe latura civila, noutatea fiind ca impacarea inlatura si raspunderea penala”, a declarat avocatul Viorel Mocanu, cel care o reprezinta pe OANA ZAVORANU in acest proces, potrivit WOWbiz.ro.

Citeste si: OANA ZAVORANU SE MARITA CU RAZVAN DUMITRESCU

Se pare ca aparatorul OANEI a fost deja contactat de avocatii VRAJITOARELOR care i-au propus o impacare amiabila. Iar astazi, joi, 24 aprilie, are loc un nou termen in acest dosar.

“Dupa ce m-am consultat cu OANA, pot sa spun ca sunt deshis la o astfel de solutie, cel putin pentru inculpatii care doresc acest lucru. Evident, e vorba despre un prejudiciu care trebuie acoperit. In acest proces, noi ne-am constituit in parte civila pentru 450.000 de euro. De la aceasta suma putem incepe negocierile”, a mai declarat avocatul Oanei Zavoranu.

Citeste si: OANA ZAVORANU CONTINUA RAZBOIUL CU PEPE: NU E BUN, DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE!

In conditiile in care cele doua VRAJITOARE nu detin bunuri pe numele lor, solutia negocierilor ar putea fi acceptata de cele doua parti, mai ales ca OANA ZAVORANU poate sa ramana cu prejudiciul neacoperit de o eventuala executare silita, daca cele doua vor ajunge la inchisoare.

Sursa foto: wowbiz.ro