Oana Zavoranu, inregistrare BOMBA. Dovada ca PEPE a INSELAT-O pe Raluca inainte de NUNTA!

OANA ZAVORANU e foc si para pe fostul sot PEPE! Bruneta a iesit in presa cu o inregistrare in care un bun prieten de-al cantaretului vorbeste cu o fata, presupusa PROSTITUATA, care sustine ca i-ar fi facut SEX ORAL LUI PEPE, chiar inainte de nunta cu Raluca!

Suparata foc, vedeta spune ca inregistrarea a fost facuta recent si ca respectiva fata era cu PEPE “din perioada in care era cu mine”, fiind una din “multele amante pe care le are acesta”. “M-a inselat cand era cu mine, o insala si pe Raluca”, a spus OANA ZAVORANU, miercuri noapte, in platoul emisiunii “Un show pacatos”.

Citeste si: PEPE S-A CUNUNAT RELIGIOS CU RALUCA. URMEAZA NUNTA CARE SE ANUNTA UNA FASTUOASA

Vedeta spune ca in inregistrare apare unul din cei mai buni prieteni ai lui PEPE, care discuta, recent, pe 28 iulie, cu o presupusa PROSTITUATA. Femeia spune ca s-a intalnit cu PEPE in saptamana cand acesta avea nunta.

“M-a sunat in saptamana cand a fost nunta. Ne-am intalnit in parcare. Raluca era plecata in Spania, cu fetele, asa mi-a zis. Nu, nu ne-am culcat. Nu mi-a cerut nimic. O sa te sunt eu cand.. Nu prea pot sa vorbesc. A fost doar o papacioaca. Am facut-o in masina”, se aude spunand femeia, potrivit Wowbiz.ro.

In timp ce OANA face acuzatii la tv, PEPE a publicat pe Facebook o poza cu el si fiica lui, chiar de la nunta cu Raluca, in care cantaretul ii saruta mana.

“Cea mai frumoasa zi din viata mea”, a scris el in dreptul fotografiei.

OANA ZAVORANU S-A IUBIT CU MIHAI MITOSERU

Sursa foto: spynews.ro, click.ro