Oana Zăvoranu o calcă în picioare pe Alexia Eram: ”Nu are niciun talent, e doar fata lu’ mă-sa!”

Oana Zăvoranu este de neoprit! De câteva zile bune, Zăvo a început să le ia la rând pe toate vedetele care îi ies în cale, astăzi intrându-i în colimator fata Andreei Esca, Alexia Eram.

După Oana Roman, Raluca Pastramă, Adelina Pestrițu a venit rândul Alexiei Eram să fie ”disecată și tăvălită” de Oana Zăvoranu. Bruneta a scris pe pagina sa de Facebook că iubita lui Mario Fresh are succes doar datorită mamei sale, vedeta ştirilor Pro TV.

“Și asta e influenceră? Ferească Dumnezeu, deci dacă nu vrei și nu știi să faci nimic te faci influenceră, nu? Asta ce dracu’ mai influențează? Nimic și asta îi ocupă tot timpul. Nu are niciun talent, e doar fata lu’ mă-sa… așa că ce să spun eu de asta? ZERO PENTU MINE.

Citește și: Oana Zăvoranu a făcut-o praf pe Oana Roman: “Peppa Pig, să nu mai comentezi!”

Toate au făcut bani pe spatele fraierelor și ele cumpără! Mă deranjează prosteala și batjocora pe care le fac! Eu le promit acestor naive, că mi-a bubuit Instagram-ul cu fete care mi-au spus că se uită la astea și își cumpără tot felul de mizerii, că le scap de căpușele astea”, a scris Oana Zăvoranu, pe rețeaua de socializare amintită.

Sursa foto: facebook