OANA ZAVORANU s-a iubit cu MIHAI MITOSERU

Oana Zavoranusi Mihai Mitoseru au fost invitati miercuri seara in studio-urile televiziunii Antena Stars, prilej pentru cateva destainuiri spectaculoase referitoare la trecutul lor amoros.

Oana Zavoranu (41 de ani) a marturisit ca in perioada 2004-2005 a avut o relatie cu Mitoseru (38 de ani) care a cuprins toate etapele caracteristice unei povesti de dragoste furibunde: momente romantice, gesturi spontane, cadouri surprinzatoare dar si gelozii si scandaluri care, pana la urma, au grabit sfarsitul dintre ei.

Oana si Mihai au format un cuplu inainte ca diva sa se casatoreasca cu Pepe, de altfel, aceasta declarand ca, la inceput, s-a combinat cu celebrul cantaret doar pentru a-l face gelos pe Mitoseru.

Buni prieteni si impacati cu trecutul, Zavo si Mihai Mitoseru au povestit ce s-a intamplat intre ei. “Nu ne-am mai vazut multa vreme dupa ce ne-am despartit, timp de cativa ani. Ne-am mai intalnit la ziua Oanei, cam cu un an inainte de despartirea de Pepe”, a dezvaluit actorul.

Cei doi au facut cunostinta la inceputul anilor 2000. “Andrei Duban ne-a chemat la un stend-up comedy. A venit nebuna direct pe scena. Eu improvizam si am pus-o sa imprevizeze. Pe scena, noua asa ne placea: in vazul lumii. De atunci, am facut schimb de numere de telefon si am tot vorbit vreo 10 ani”, a spus Mihai Mitoseru.

CITESTE SI: ULTIMA ORA: OANA ZAVORANU PREGATESTE O LOVITURA NIMICITOARE

“Eu eram lesinata la un moment dat dupa Mitoseru. Ii spuneam unei prietene, Ingrid, sa ma ajute sa ma vad cu el. Mi-am facut si abonament la sala”, a completat Oana Zavoranu.

La inceputurile relatiei, erau foarte romantici. Cel putin Mihai: “Chiar daca era cu prietenul, eu ma duceam in fata blocului ei si ii puneam melodia «Ochii tai» de la Holograf”.

In schimb, de-a lungul timpului, Zavo si-a aratat partea posesiva: “Era geloasa. Mi-a zis sa sterg toate numerele de telefon ale femeilor din telefon”.

Recunoaste si ea: “Este ceva imposibil intre mine si Mitoseru. Cand s-a operat la picior spuneam „Doamne ajuta!” ca statea acasa. Ma duceam la el si stateam cu el. Ma rugam sa se recupereze cat mai greu. M-am imprietenit cu Oana Roman ca sa ajung la Mitoseru. Ea avea o influenta foarte mare asupra lui. Nu a stiut nimeni, niciodata asta”.

Momentul debutului relatiei a fost rememorat de amandoi. “Am plecat la Predeal. Nu se intamplase nimic intre noi. Ne sarutasem de vreo 2 ori. N-am dormit in viata mea cu Mihai Mitoseru”, a zis Oana.

Mitoseru a completat: “Am plecat la Predeal sa prezint un spectacol cu Flamingo Boys. Ma asteptam sa vina Oana Roman dupa noi. Cu Oana Roman a venit si Oana Zavoranu. Urc pe scena, se termina spectacolul, mergem in club unde ne pupam. La un moment dat, zice: „Uite pe nu stiu cine. Aoleu, daca ii spune lui… (iubitul de la acea vreme al Oanei n.r.) M-am enervat si am plecat de la club. in momentul in care am ajuns la hotel, Oana s-a oprit la camera eu si eu am mers mai departe”.

La un moment dat, relatia a evoluat atat de mult incat au vrut sa se casatoreasca. Dar n-a iesit nimic. “Am rupt actele”, a zis Oana. Astfel ca norocosul a fost Pepe. Pana cand a fost inselat.

“Mi-a placut ca atunci Mihai mi-a luat apararea si i-a zis lui Pepe la o emisiune ca doar pe el l-am inselat, nu pe toti barbatii din Romania, deci era o problema intre noi doi”, a continuat Zavo, precizand ca momentul acela a fost dupa ce ea a luat o supradoza de medicamente si a ajuns la spital.

CITESTE SI: OANA ZAVORANU, CERCETATA IN LIBERTATE DUPA CE A FOST PRINSA IN FLAGRANT PRIMIND 10.000 EURO DE LA MEDICUL MAREK VALCU

“Mi s-a parut normal sa apar un om care era aproape de moarte si care era atacat din toate partile”, a confirmat Mitoseru.

Dupa ce s-au despartit si fiecare a avut alte relatii, Oana si Mihai s-au mai intalnit intamplator, la cateva evenimente. Ultima revedere, dupa o lunga perioada, a fost la emisiunea de miercuri seara, unde au depanat amintirile de mai sus.