Oana Zavoranu se marita cu Razvan Dumitrescu

O veste surprinzatoare agita spiritele din lumea mondena chiar cu cateva zile inainte sa intram in noul an. Oana Zavoranu se marita cu Razvan Dumitrescu, informatia fiind cat se poate de serioasa tinand cont ca a ajuns la urechile presei chiar din gura mamei vedetei, Marioara Zavoranu.

Casatoria dintre Oana Zavoranu si Razvan Dumitrescu vine la putin timp dupa ce toata presa tabloida vuia ca vedeta si iubitul ei s-au despartit definitiv. 

Recent, Marioara Zavoranu a infruntat frigul de afara si s-a deplasat alaturi de Razvan la Tribunalul Ilfov, pentru a fi audiata ca martor in dosarul in care fiica sa a reclamat ca a fost inselata de vrajitoarele Vanessa si Melissa.

Luata la intrebari de jurnalistii care asteptau acolo in legatura cu motivul prezentei lui Razvan Dumitrescu la Tribunalul Ilfov, Marioara a dat un raspuns surprinzator.

“Este dragutul meu viitor ginere”, a spus mama Oanei Zavoranu.

Cum Sarbatorile de Iarna bat la usa, Oana Zavoranu s-a straduit sa-i ofere iubitului ei o casa decorata ca-n povesti. Oana Zavoranu s-a declarat de mai multe ori innebunita dupa sarbatoarea Craciunului, care, din punctul sau de vedere, este cea mai importanta. Vedeta tv si-a umplut casa din Dorobanti cu luminite, ajutata bineinteles si de Razvan.

Nu a mai ramas decat sa-l astepte pe Mos Craciun, ramane de vazut ce-i va aduce anul acesta, tinand cont ca anul trecut a primit o masina de zeci de mii de euro. 

Foto: Cancan