Oana Zăvoranu și-a pierdut o pisică și oferă o recompensă uriașă

Oana Zăvoranu şi-a pierdut una dintre pisicile pe care le ţine în casa din Dorobanţi. Oana a lăsat câteva minute fereastra deschisă, iar felina şi-a făcut loc şi a sărit pe geam. Disperată, vedeta şi-a anunţat fanii de pe conturile de socializare că oferă o recompensă generoasă celui care o va găsi.

Mare iubitoare de animale, Oana Zăvoranu suferă teribil după ce duminică seară, una dintre pisicile ei a sărit pe geam. Bruneta a explicat cum s-a întâmplat totul şi aşteaptă acum ca cineva să o găsească şi să i-o aducă înapoi. Generoasă, vedeta oferă 1000 de eruo persoanei care va reuşi să o recupereze pe Riri, una dintre pisicuţele nou achiziţionate de Oana.  

“Am pierdut-o pe Riri în această seară în jurul orelor 19:00, pe Strada Andrei Mureşanu Nr. 20 , zona Dorobanţi. Răspunde la numele de Riri, este fetiţă, este gri închis, slăbuţă, în jur de 4 luni jumate, are o zgărduţă roşie cu puţin alb la gât, e speriată poate acum. Rasa este Albastru De Rusia! Este sufletul meu! Vă rog dacă ştiţi ceva daţi-mi un mesaj! Ofer recompensă substanţială, de 1000 de euro, celui care mi-o aduce! Rog seriozitate”, a;a sun[ mesajul disperat al vedetei.

Sursa foto: captura video