Oana Zăvoranu șochează din nou! Ce spune bruneta despre sarcină și alăptatul în public

Oana Zăvoranu șochează din nou! Bruneta s-a transformat în cel mai mare dușman al mămicilor care militează pentru alăptatul în public. Zăvoranca a mărturisit că la un post de televiziune că nu este de acord că mamele să își hrănească copiii în spații publice, considerând că este lipsit de bun simt, iar pentru copil, un mediu nepotrivit.

Oana Zăvoranu a mărturisit că atunci când se va hotărî să facă un copil, va apela la o mamă surogat.

“Ştiu că Alex îşi doreşte să devină tătic. Da, dar nu îşi doreşte să mă vadă cu ţâţa în gura ăluia să mă morfole cum stăm noi de vorbă aşa, hop, să-i bag ţâţa în gură. Sau pe stradă. Eu voi apela la mamă purtător! Să stea alta să i se umfle picioarele, să aibă greţuri, să vomite, să i se facă rău. În Ucraina e legalizată treaba, o ai sub control pe respectiva, e al tău pentru că este din ovulul tău şi din spermatozoidul soţului tău. De înfiat, să mă ierte Dumnezeu, n-aş înfia.

Citește și:  OANA ZĂVORANU CHIAR ARE O PROBLEMĂ! L-A ÎMPĂIAT PE MARTY, DAR SĂ VEZI CE A FACUT CU SÂNGELE LUI

Că nu ştii ce copil de beţiv sau de criminal e. Lasă, mai bine dacă-mi dă în cap să-mi dea al meu nu altul. La un moment dat am vorbit cu Alex, el îşi doreşte un copil, şi sincer mi-ar plăcea şi mie un băieţel, să semene cu mine, să-i pun şapcă, să-l îmbrac aşa ca pe un golan… Să-i schimbi pampersul. Ah, nu… Cineva trebuie să facă şi lucrurile astea.”, a declarat vedeta.

Sursa foto: cancan.ro