Oana Zăvoranu șterge pe jos cu Andreea Bălan! Video

Oana Zăvoranu continuă atacurile dure la adresa influencerilor autohtoni, iar în ultimul său filmuleț postat pe canalul său de Youtube, bruneta o desființează pe Andreea Bălan, jumătatea trupei Andre.

“Face muzică de când se știe, de mică, chiar a muncit de mică. Eu nu o mai recunosc pe fata asta ca fiind artist. Penibil, pentru că nu cred că ți-ai luat mai mult de 800 de euro pentru produsele alea. Zici că e anorexică, n-a mâncat de mult timp, dar ea bea ceaiul ăla și se simte…

Voi nu vă uitați că ea are 24 de kilograme cu rochia aia cu tot, se simte super relaxată. Are părul ca o mătură, că blondele, din cauza decolorantului, au niște mături de păr, nu știu dacă am văzut blondă cu un păr superb. Deci cum să recomande ea, care are părul ca o mătură, șampoane de păr?”, a declarat Oana Zăvoranu.

Cel mai tare o enervează pe brunetă atunci când artista promovează diverse produse, alături de cele două fetiţe, Ella şi Clara. „Penibil pentru că folosești copiii, copiii puși de mici. Fata o să creadă că în viață va trebui să facă și ea ce a văzut la mama. Cred că de multe ori stau cu copilul pentru că nu le dau bani, sau iau bani mai mulți, și atunci forjează și copiii, e de plâns”, a mai spus Zăvo.

Sursa foto: rtv