Oana Zăvoranu șterge pe jos cu Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu

Oana Zăvoranu a lansat un atac dur la adresa prezentatorului de televiziune, Mădălin Ionescu, dar și a soției sale, Cristina Șișicanu. Actrița este complet dezamăgită de modul în care ”influecereala” l-a transformat complet pe Mădălin Ionescu.

Oana Zăvoranu a analizat mai multe fotografii și videoclipuri de pe conturile de Instagram ale lui Mădălin Ionescu și al soției sale, Cristina Șeicanu. Bruneta i-a comparat pe cei doi cu familia Gabrielei Cristea, criticând toate reclamele plătite pe care le fac, la produse pe care nu le folosesc, sau pe care le primesc gratuit, doar pentru a le posta.

Actrița a criticat modul în care Mădălin Ionescu vorbește și susține că încearcă să își țină fanii în suspans, fără a le oferi însă nimic. Mai mult de atât, Oana Zăvoranu i-a găsit și o poreclă soției lui Mădălin Ionescu, numind-o ”Chucky”.

”Mie îmi place cum vorbește el grav. Dacă povestește despre o ciulama, el te face să crezi că intră rușii, se bat, se omoară. El ce făcea? Tocmai povestea cum curăța o ciupercuță, Chucky a făcut un rântaș și tu te uiți și tot timpul e un gen de breaking news la ei, dar fără news”, a mărturisit Oana Zăvoranu despre Mădălin Ionescu și nevasta sa pe canalul său de YouTube. ”Soția te ridică, soția te coboară. Pe el l-a coborât de l-a nenorocit”, a conchis Oana Zăvoranu.