Oana Zăvoranu șterge pe jos cu Monica Gabor: ”Era un model infect!”

Oana Zăvoranu șterge pe jos cu Monica Gabor. În războiul ei de ridiculizare a celor pe care îi numește non-valori, bruneta a lansat un atac virulent la adresa modelelor după care se ghidau, în urmă cu ceva ani, tinerele din România.

Oana Zăvoranu a început un război cu persoanele pe care le consideră toxice pentru societate și care, din punctul ei de vedere, nu fac absolut nimic util. Iar mesajele pe care le postează pe conturile ei de socializare sunt cât se poate de dure, Oana fiind decisă să nu menajeze pe nimeni, indiferent de popularitatea persoanei cu pricina. Iar printre victime a ajuns și Monica Gabor, fostă Columbeanu, aceasta fiind dată exemplu pentru comportamentul tinerelor care au luat-o drept exemplu.

Citește și: MIRON COZMA A LANSAT UN ATAC DUR LA ADRESA MARILENEI NIȚU, FOSTA SA PARTENERĂ

”Așa cum acum câțiva ani, Monica Columbeanu era un model infect de a crea o tendință bolnavă, cum că e normal să faci FIX nimic și să îl iei pe bunicul de soț și toate fetele de la liceu asta visau, să se mărite cu bunicu’ că vor avea bani… așa , AZI, trăim o ”scleroză în plăci” în care influencerele my ass, bloghistele, mocangioaice, fomiste și proaste încearcă să vă ”influențeze” pe voi, cei tineri, că e normal să fii fake din cap până-n picioare, schimonosită în niște haine ieftine și ridicule”, a scris Oana Zăvoranu pe pagina sa de Facebook.

Sursa foto: adevarul