OBAMA si-a intrerupt de URGENTA vacanta pentru a reveni la Washington

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, si-a scurtat vacanta de vara, urmand a se intoarce de urgenta la Washington. Oficialul de la Casa Alba are programata o intalnire cu vicepresedintele Joe Biden si cu alti consilieri, insa tema discutiilor nu a fost facuta publica, transmite Daily Mail.

Decizia lui Barack Obama este alimentata, cel mai probabil, de criticile pe care le-a primit. Obama este acuzat ca se distreaza in timp ce in SUA si in multe parti ale lumii exista conflicte sangeroase.

Totusi, desi era in vacanta, el a transmis un mesaj video legat de actiunile militarilor americani in Irak, dar si unul legat de tanarul afro-american care a fost ucis de un politist alb in Ferguson.

Citeste si: Obama a anuntat ca SUA continua raidurile aeriene in nordul Irakului

America fierbe: Un alt tanar de culoare neinarmat, ucis de politie – proteste de amploare, Obama intervine

“Cred ca este corect sa spunem ca exista multe situatii complicate in lume si de aceea il veti vedea pe presedinte ca va ramane conectat la aceste evenimente”, a precizat Eric Schultz, purtatorul de cuvant al Casei Albe.

Familia prezidentiala se afla, pentru doua saptamani, pe insula Martha’s Vineyard. Desi va reveni la Washington, presedintele se va intoarce acolo joi.