Obiceiul obsesiv al lui Cristiano Ronaldo înainte de fiecare meci

Cristiano Ronaldo are un obicei pe care îl respectă, obsesiv, cu sfințenie înainte de fiecare partidă pe care o dispută, fie că este vorba de echipa de club sau de echipa națională a Portugaliei. Superstarul lui Manchester United a fost dat de gol de conaționalul său, Diogo Dalot, cu care este coleg atât pe Olt Trafford cât și la națională.

Diogo Dalot a dezvăluit în presa din Portugalia că, din cauza lui Cristiano Ronaldo, el a început să bea cafea înainte de fiecare partidă meci. Dalot a povestit cum a devenit consumator de cafea doar pentru că CR7 îl “târăște” după el pe la cafele înainte de meciuri.

”Este o poveste amuzantă. Până la începutul acestui sezon, eu nu eram un mare consumator de cafea. Dar totul s-a schimbat de când a venit Cristiano Ronaldo la noi. El obișnuiește să bea o cafea, la hotel, înainte de fiecare meci”, a spus Diogo Dalot.

” Prima dată chiar m-a târât după el ca să-i țin companie. Dar acum m-am obiușnuit și eu și mai profităm de ocazia asta să mai vorbim în portugheză”,a mai adăugat internaționalul lusitan în vârstă de 22 de ani.

Sursa foto: ojogo