Obține imaginea asupra condiției corpului tău cu ajutorul cântarului HUAWEI Scale 3

In societatea moderna aspectul fizic este foarte important. Presiunea pe care fiecare dintre noi o poate simti atunci cand observa atentia acordata acestui aspect privind fizicul nostru ne poate motiva sa ajungem la greutatea optima si la aspectul dorit al corpului nostru. Pentru a mentine o imagine asupra conditiei corpului nostru putem avea in vedere un cantar corporal. Astazi oferta de astfel de dispozitive este foarte numeroasa si diversificata.

Dincolo de modelele clasice care indica greutatea corpului, astazi inovatia in domeniul tehnologiei ne permite sa avem la dispozitie cantare cu o multitudine de functii si de aplicatii. Un astfel de cantar este modelul Scale 3 al celor de la Huawei. In ceea ce urmeaza vei putea descoperi care sunt principalele functionalitati pe care le poti folosi atunci cand alegi modelul HUAWEI Scale 3.

Scale 3 este un cantar pentru uz casnic care ofera o analiza foarte detaliata a corpului pe baza a 11 indicatori corporali. In randul indicatorilor regasim ritmul cardiac, greutatea corporala, procentul de tesut adipos, masa osoasa, masa musculara, dar si grasimea viscerala. Cu ajutorul acestor indicatori vei putea urmari evolutia grasimii la nivelul corpului, dar in acelasi timp vei putea obtine inclusiv o evaluare a muschilor scheletici.

Toate informatiile oferite de cei 11 indicatori corporali sunt extrem de precise, acest lucru avand la baza tehnologia Huawei TruFit dezvoltata in cadrul tehnologiilor big data si de inteligenta artificiala. Datorita preciziei acestor indicatori, cantarul HUAWEI Scale 3 inseamna un instrument eficient pentru un stil de viata echilibrat si pentru un corp cat mai sanatos.

Fiind vorba despre un cantar corporal inteligent, modelul Scale 3 poate fi conectat la o aplicatie dedicata pentru dispozitivele Huawei. Pe baza acestei aplicatii Huawei Health se poate obtine o analiza foarte detaliata a compozitiei corporale. Mai mult, vei putea stoca diferitele date pe aplicatia respectiva astfel incat sa urmaresti evolutia pe care o faci in privinta antrenamentelor fizice. Cantarul poate fi conectat la aplicatie prin intermediul Bluetooth, dar si prin Wi-Fi. Daca este folosita conexiunea Wi-Fi nu mai este necesara deschiderea aplicatiei. Acest lucru se datoreaza datelor inregistrate anterior prin care cantarul poate identifica in mod inteligent persoanele care folosesc cantarul.

Nu in ultimul rand trebuie amintit faptul ca acest cantar inteligent dispune inclusiv de modul Guest. Acesta permite folosirea cantarului inclusiv de prieteni sau alti membri ai familiei, modulul Guest permitand pastrarea datelor celorlalte persoane pana dupa realizarea masuratorii, cand sunt sterse.

Design-ul acestui cantar HUAWEI Scale 3 este unul futurist si modern. Panoul de sticla securizata ii ofera un aspect deosebit, dar si rezistenta pentru folosiri indelungate. Pentru a asigura stabilitatea cantarului s-au folosit talpi din silicon antiderapant. Prin urmare acest cantar poate fi folosit in siguranta pe orice tip de suprafete. Pentru utilizarea cantarului este nevoie de folosirea a 4 baterii de tip AAA.

Ce mai astepti pentru a te bucura de acest dispozitiv care sa iti asigure controlul eficient al greutatii corporale si al conditiei fizice optime? Comanda acum cantarul HUAWEI Scale 3 accesand site-ul oficial la celor de la Huawei.