OCCIDENTUL muta! Se anunta noi masuri IMPOTRIVA RUSIEI

Rezervele internationale ale Rusiei au coborat in ianuarie la cel mai mic nivel din 2009

Principalele puteri din OCCIDENT anunta ca vor adopta noi masuri IMPOTRIVA RUSIEI! Decizia a fost luata in urma unei convorbiri telefonice intre BARACK OBAMA  si liderii europeni.

Liderii SUA, Marii Britanii, Germaniei, Frantei si Italiei au convenit luni, in urma unei teleconferinte, sa adopte noi masuri impotriva RUSIEI, pe fondul crizei ucrainene, a anuntat presedintia franceza, citata de Reuters.

Citeste si: RUSIA A FOST CONDAMNATA, LA HAGA, SA PLATEASCA 50 DE MILIARDE DE DOLARI

Cei cinci lideri si-au exprimat regretul ca Rusia nu face presiuni asupra separatistilor pentru a-i aduce la masa negocierilor si nu ia masuri pentru a asigura controlul granitei ruso-ucrainene, afirma presedintia franceza, intr-un comunicat.

“In aceste conditii, cei cinci sefi de stat si de guvern au confirmat intentia de a adopta noi masuri impotriva Rusiei”, potrivit sursei citate.

Anterior, un consilier de la Casa Alba citat de Reuters anuntase ca presedintele Barack Obama va discuta luni dimineata (ora locala) cu patru lideri europeni despre situatia din Ucraina.

Citeste si: SUA publica imagini care demonstreaza ca RUSIA efectueaza tiruri asupra UCRAINEI

“Presedintele vorbeste in aceasta dimineata cu liderii Germaniei, Frantei, Marii Britanii si Italiei – o sansa pentru lideri sa se consulte pe tema Ucrainei”, a scris pe Twitter consultantul pe probleme de securitate nationala de la Casa Alba Ben Rhodes.