OCTAVIAN BELLU si-a dat DEMISIA din functia de antrenor al lotului feminin de gimnastica

OCTAVIAN BELLU si-a anuntat DEMISIA din functia de ANTRENOR COORDONATOR  al lotului feminin de gimnastica al ROMANIEI. BELLU nu a digerat infrangerea suferita joi dimineata la ALEGERILE pentru sefia Comitetului Olimpis si Sportiv Roman (COSR) si a declarat in urma cu cateva minute, in direct, la postul de radio Sport Total FM ca renunta la functia ocupata la nationala feminina de gimnastica.

Nu voi mai fi antrenorul nationalei de gimnastica. Da, ati inteles bine! Voi vedea cu sponsorul cum mergem mai departe cu proiectul de selectie nationala, care trebuie sa continue pana pe 7 iunie”, a spus OCTAVIAN BELLU la Sport Total FM.

Citeste si: ALEGERI COSR: BELLU: Sunt dezamagit! LIPA: Lucrurile erau clare demult 

“Eu am spus si in prezenta fostului presedinte al COSR ca imi rezerv dreptul sa nu ma mai implic intr-un proiect, sau sa functionez condus de o institutie care nu ma mai reprezinta sau condus de un om pus acolo pe alte valori, in afara celor care stau la baza olimpismului. Ca antrenor al echipei Romaniei din 1981, mi-am dat seama ca nu are rost sa mai acumulez niste rezultate sau medalii, pentru ca nu au nicio valoare”, a continuat acesta.

Citeste si: ALEGERI COSR: ALIN PETRACHE este noul PRESEDINTE al COMITETULUI. UPDATE 

“Se pare ca eu fac parte din alt film”, a conchis vizibil afectat OCTAVIAN BELLU.

Sursa foto: libertatea.ro