OCTAVIAN OPREA este noul PRESEDINTE al TNL SECTOR 6

In aceasta dupa amiaza au avut loc alegeri pentru presedintia Tineretului National Liberal (TNL) – Filiala Sector 6. In urma votului exprimat de tinerii liberali noul presedinte al TNL Sector 6 a devenit Octavian Oprea (foto, in picioare), cel care pana astazi a ocupat functiile de vicepresedinte al TNL Sector 6 si vicepresedinte PNL Sector 6.

La alegerile pentru presedintia TNL Sector 6 au fost prezenti si cei trei candidati pentru functia de presedinte al TNL: Mara Mares, Radu Surugiu si Glad Varga.

Octavian Oprea a devenit membru al Partidului National Liberal (PNL) din luna ianuarie a anului 2015 si a avut o ascensiune rapida pe scara ierarhica a formatiunii de dreapta gratie implicarii active pe care a avut-o inca din primele zile ale carierei politice.

Colegii liberali au numai cuvinte frumoase despre Octavian Oprea, un tanar politician ambitios care a participat la toate actiunile liberalilor din ultimii doi ani. In ciuda varstei sale, Octavian Oprea are un cv de invidiat in comparatie cu majoritatea tinerilor politicieni din generatia sa.

Octavian Oprea este absolvent si masterand al Academiei de Studii Economice din Bucuresti. La scurt timp dupa incheierea studiilor a fost cooptat in echipa de la Wine Company, iar numai dupa cateva luni a ajuns sa lucreze pentru cei la Elian Solutions unde s-a remarcat rapid gratie a cinci proiecte de succes. Abilitatea si profesionalismul lui Octavian Oprea l-au adus in atentia celor de la IBM France, iar din luna mai a acestui an, tanarul liberal este consultant functional cu atributii de implementare in cadrul acestei companii.

Sursa foto: Mondo News