Octavian-Stelian Suciu si Iuliu Szasz de la Batalionul 814 Tancuri din Turda sunt militarii raniti in accidentul de la Cartisoara

Cei doi militari implicati in accidentul de ieri de la Cartisoara, sunt caporalii Octavian-Stelian Suciu si Iuliu Szasz de la Batalionul 814 Tancuri din Turda. Cei doi au fost raniti in urma exploziei unui proiectil reactiv ce a ricosat, informeaza Ministerul Apararii Nationale (MApN).

Caporalii Octavian-Stelian Suciu si Iuliu Szasz de la Batalionul 814 Tancuri din Turda au fost raniti in urma exploziei unui proiectil reactiv ce a ricosat in apropierea celor doi, care se aflau intr-un adapost pentru a opera campul de tinte,se precizeaza intr-un comunicat de presa.

Alexandru Szasz este internat la Spitalul Judetean de Urgenta Sibiu , iar Stelian Suciu a fost preluat de un elicopter SMURD, fiind internat la Sectia ATI a Spitalului Clinic de Urgenta din Targu Mures.

MApN mai precizeaza ca o comisie de la Statul Major al Fortelor Terestre cerceteaza producerea incidentului, iar cazul a fost preluat de un procuror militar.

Foto: Adevarul