Ofertă astronomică din Premier League pentru Erling Haaland

Erling Haaland a avut un sezon fabulos în tricoul nemților de la Borussia Dortmund. Atacantul norvegian în vârstă de numai 20 de ani a reușit să marcheze 57 de goluri în 59 de partide jucate pentru galben-negri.

Erling Haaland are contract cu Borussia Dortmund până în 2024 dar, din vara anului 2022, se va activa o clauză prin care norvegianul poate pleca pentru 75 de milioane de euro.

Jurnaliștii englezi scriu că deținătoarea Ligii Campionilor, Chelsea Londra, nu mai este dispusă să aștepte încă un an și vrea să-l transfere pe Haaland în această perioadă de mercato. “Chelsea face eforturi intense pentru a-l transfera pe Haaland”, scrie Daily Mail. 170 de milioane de lire sterline (198 de milioane de euro) este suma pusă pe masă de gruparea londoneză. Chelsea vrea să-l includă în această afacere și pe Tammy Abraham, care este evaluat la 40 de milioane de lire.

Fiind vorba de faptul că “Chelsea va face o ofertă pe care Dortmund nu o poate refuza”, sunt șanse mari ca Borussia Dortmund să accepte despărțirea de Erling Haaland.

Sursa foto: bild