Oferta CENTRELOR DE AGREMENT ale MTS, prezentata la “Targul National de Tabere”

Ministerul Tineretului si Sportului, prin Directia Tabere si Agrement, invita toti bucurestenii, si nu numai, sa participe in numar cat mai mare, in perioada 16-18 mai, la “Targul National de Tabere”, organizat la Sala Polivalenta din Capitala.

La acest eveniment, Directia Tabere si Agrement va prezenta, alaturi de Directiile Judetene de Sport si Tineret, oferta completa a tuturor CENTRELOR DE AGREMENT aflate in subordinea Ministerului Tineretului si Sportului, care va contine atat oferte pentru sejururi nationale, cat si oferte internationale, cat mai avantajoase si atractive pentru tineri.

Citeste si: Elevii bucuresteni, premiati cu tabere de sapte zile la mare

“Targul National de Tabere” va fi organizat dupa o perioada de pauza de zece ani, iar Directia Tabere si Agrement ii asteapta pe tineri si cu oferte pentru sejururi gratuite, tabere nationale, tematice si pentru cei din afara granitelor Romaniei.

Citeste si: MApN recruteaza elevi pentru “Tabara de vara pentru cercetasi”

Ministerul Tineretului si Sportului isi propune ca evenimentul sa devina o traditie si sa ii poata sustine pe tineri pentru o educatie aleasa.

Targul va fi deschis vineri intre orele 12.00 si 20.00, sambata, de la 10.00 la 18.00, iar duminica, de la 10.00 la 16.00.

Sursa foto: mts.ro