Oferta de studiu pentru profesori, directori de scoli si organizatii educationale, cu finantare europeana

studii-profesori-finantare-europeana

Agentia de Formare Arete Formazione Onlus si Arete din Italia face inscrieri pentru activitatile de formare din programul european Grundtvig (Educatia adultilor), finantat de Agentia Lifelong Learning Programme (LLP) – Invatare pe Tot Parcursul Vietii).

La aceste activitati se pot inscrie profesori, formatori, persoane aflate in functie de conducere, directori de scoli si organizatii care lucreaza in domeniul educatiei adultilor.

Activitatile de formare sunt “Didactic strategies and experimental methodologies in adult learning” si “Designing training on the job, for efficient entering to the world of work”. Candidatii pot aplica pana la data de 17 septembrie 2013, completand online formularul de candidatura, care va fi trimis Agentiei Nationale LLP.

Activitatile de formare sunt finantate de Uniunea Europeana si nu implica sume suplimentare din partea candidatilor. Durata fiecarui stagiu de formare este de sapte zile, ziua sosirii fiind duminica. Activitatea se desfasoara pe parcursul a cinci zile si urmareste imbunatatirea competentelor si transferul acestora, precum si schimbul de bune practici.

Foto: entdecke-deutschland.diplo.de