Oferte all-inclusive la pensiunile din Alba, la preturi intre 500-800 lei sejurul de Craciun

In Alba, turistii sunt atrasi cu pachete care includ, pe langa mancarurile traditionale, plimbari cu sania, concerte de colinde, acces la spa, la preturi intre 1.200-1.500 de lei pentru sase zile. La Cluj, un sejur de cinci zile la o pensiune din zona Sancraiu, de Revelion, costa 175 de euro.

Astfel, un pachet turistic pentru Craciun, all inclusive, costa intre 500 si 800 de lei, in functie de clasificarea pensiunii – trei sau patru margarete. Pentru Revelion pretul pachetelor turistice de cinci nopti de cazare, all inclusive, si cu masa festiva de Revelion costa, in medie, 1.200 de lei la o pensiune de trei margarete, si 1.500 de lei la o pensiune de patru margarete.

Cele mai cautate in perioada sarbatorilor de iarna sunt pensiunile din zona Muntilor Apuseni, Valea Aiudului, cu zonele Coltesti si Rimetea, si Valea Sebesului sau Luncile Prigoanei.

In Muntii Apuseni, pachetele turistice pentru Craciun si Anul Nou costa intre 800 si 1.800 de lei pentru patru nopti de cazare, in functie de clasificarea pensiunii si situarea acesteia. La Vartop, in comuna Arieseni, un pachet de Craciun, cu cinci nopti de cazare in regim all inclusive, costa 1.200 de lei, in timp ce la Albac patru nopti all inclusive costa 500 de lei.

In Arieseni, un hotel de trei stele ofera turistilor pachete all inclusive de cinci nopti de cazare plus una gratis la 2.150 de lei, pret care include si acces gratuit la sauna sau jacuzzi si petrecerea de Revelion cu program artistic si focuri de artificii.

Sursa foto: alba24.ro