Andreea Marin, VESTEA care ii va innebuni pe fani!

ANDREEA MARIN este o vedeta cat se poate de discreta atunci cand vine vorba despre viata sa privata. Fosta “Zana” a incercat, pe cat posibil, sa isi tina departe de ochii curiosi ai presei relatia cu mai tanarul medic Tuncay Ozturk.

Totusi, ANDREEA MARIN stie ca fanii sai sunt destul de curosi si vor sa afle mai multe amanunte din viata sa intima, astfel ca a facut recent cateva marturisiri legate de acest aspect. Una dintre dorintele vedetei este aceea de a deveni, din nou, MAMA.

Citeste si: OFICIAL! RELATIA NEASTEPTATA DINTRE BANICA JR SI ANDREEA MARIN

“Sigur ca ne mai si certam, ar fi anormal. Suntem amandoi pasionali si temperamentali. Nu e o rusine sa spui iarta-ma, sa spui ‘am gresit’. E o dovada de buna crestere. Totu-i bine.

Daca Dumnezeu ne va binecuvanta un asemenea dar (n.r. un copil) este bine venit. Ne dorim foarte tare. Nu a fost usor sa o am nici pe Violeta, am avut niste probleme de sanatate. Violeta isi doreste un fratior, o surioara, mi-a si dat teme pentru acasa. Un fratior are deja, Stefanel este idolul ei. Sunt frati, se intalnesc des”, a declarat ANDREEA MARIN la WOWBIZ.

A MURIT! ANDREEA MARIN, MOMENTE DE COSMAR!

Sursa foto: ele.ro