OFICIAL! Cand vor ajunge noile iPHONE 6 in Romania

Noile smartphone-uri IPHONE 6 si IPHONE 6 PLUS, lansate recent de APPLE, vor fi vandute si pe piata romaneasca incepand cu data de 31 octombrie 2014, potrivit operatorilor Vodafone Romania, Orange Romania si Telekom Romania Mobile Communication.

In cazul celor de la Orange Romania, pentru cele doua terminale mobile, clientii companiei pot inregistra PRE-COMENZI din data de 24 octombrie direct pe site-ul din Romania al operatorului telecom.

Citeste si: IPHONE 6, VANZARI RECORD IN PRIMUL WEEKEND DE LA LANSARE

De asemenea, Vodafone Romania a anuntat ca PRE-COMENZILE pot fi realizate de catre proprii clienti incepand tot din 24 octombrie, de pe propria pagina de Internet.

Telekom Romania Mobile Communication va procesa primele COMENZI din partea clientilor cu o saptamana inaintea lansarii oficiale de pe plan local, programata pentru 31 octombrie 2014.

Gigantul american APPLE Inc a prezentat noile smartphone-uri IPHONE 6 si IPHONE 6 PLUS pe data de 9 septembrie. Terminalele sunt disponibile in doua versiuni, respectiv cu ecrane de 4,7 inci si 5,5 inci.

Producatorii americani au anuntat, luni, ca modele IPHONE 6 si IPHONE 6 PLUS vor fi disponibile in peste 115 tari pana la sfarsitul anului, potrivit Reuters.

Noile IPHONE-uri vor sosi pana la sfarsitul acestei luni in alte 36 de state si teritorii din Europa, Asia, Orientul Mijlociu, America Latina si Africa, potrivit datelor APPLE. Pe cea mai mare piata a telefoanelor mobile inteligente — China — modele IPHONE 6 si IPHONE 6 PLUS vor fi disponibile din 17 octombrie. Alte tari unde vor fi lansate noile IPHONE-uri includ Israel, Cehia, Groenlanda, Polonia, Africa de Sud, Bahrain si Kuweit.

Citeste si: APPLE, OFICIAL! CATI BANI TREBUIE SA PLATESTI DACA TI SE STRICA IPHONE 6

Noile iPhone-uri au fost vandute initial in SUA, Australia, Canada, Franta, Germania, Hong Kong, Japonia, Puerto Rico, Singapore si Marea Britanie.