OFICIAL: CS “U” Craiova si-a prezentat proiectul intr-o conferinta de presa

CS “U” Craiova a organizat o conferinta de presa la sala Polivalenta din Banie in care si-a prezentat noul proiect in care vor fi implicate nume cunoscute ale fotbalului autohton. “Noua” Stiinta va avea un buget de aproximativ 2 milioane de euro si va sprijinita de Primaria Craiova si clubul sportiv Universitatea Craiova, care apartine Ministerului Educatiei. 

CS “U” Craiova va evolua in liga a II-a si va avea drept obiectiv promovarea pe prima scena a fotbalului autohton. La conferinta de presa au participat Pavel Badea (foto), directorul general al clubului, Eric Lincar, antrenorul echipei, Zeno Bundea, directorul sportiv al echipei si doi dintre fotbalistii formatiei, Gabriel Velcovici si Zoran Ljubinkovic.

“Decizia demararii acestui proiect apartine primaritei Olguta Vasilescu. Noi, cei de la CS Universitatea am fost onorati de acest proiect, in care este implicata Primaria Craiova, comunitatea din Craiova, clubul sportiv U Craiova, care apartine Ministerului Educatiei. Este clubul – mama, care a fost infiintat in 1948 si care are in componenta 15 sectii, iar noi extindem activitatea si la fotbal.

Doamna primar ne-a spus ca dansa va sustine un nou proiect, dar noi de la CS Universitatea am anuntat-o ca putem fi o varianta. Dar dansa n-a gasit certitudinea ca exista o echipa la Craiova care sa-si desfasoarea activitatea in perioada urmatoare si a apelat la noi. Obiectivul nostru este sa facem performanta, pentru ca acest oras merita o echipa in Liga I. Bugetul va fi de 2 milioane de euro. Nu va fi usor, pornim de la zero, vom implmenta un proiect curat. Am capatat acordul familiei Paunescu de a folosi imnul compus de Adrian Paunescu” a declarat Pavel Badea.

Eric Lincar, antrenorul principal, a anuntat si programul echipei CS “U” Craiova care va cuprinde doua meciuri amicale, un cantonament in Serbia, in timp ce prezentarea lotului complet va fi facuta pe 16 august. 

Sursa foto: micapi.ro