OFICIAL ! FC VASLUI nu a primit licenta. Locul 15 din LIGA I se salveaza de la retrogradare

Incepand de astazi este oficial faptul ca FC VASLUI, ocupanta locului cinci in LIGA I, nu a obtinut LICENTA pentru sezonul viitor, urmand ca la finele acestei stagiuni sa fie retrogradata.

Procesul de licentiere pentru sezonul viitor de LIGA 1 (2014-2015) s-a incheiat vineri, 2 mai. Viorel Duru, directorul de licentiere din cadrul FRF, a anuntat ca FC Vaslui nu s-a prezentat la Comisia de Apel pentru licenta pentru a prezenta actele solicitate in urma depunerii unui dosar incomplet la Apel, iar Corona Brasov nu si-a depus dosarul,cele doua urmand sa evolueze din sezonul viitor in Liga 2.

Neprimirea licentei de catre FC VASLUI duce la situatia conform careia locul 15 din LIGA I la finalul sezonului sa se salveaze de la retrogradare. Asta deoarece doar una dintre cele doua formatii fara licenta, in speta FC Vaslui, se afla peste “linia retrogradarii”.

 Citeste si: FC VASLUI dispare din FOTBALUL ROMANESC ! Vezi cine spune asta 

“Regulamentul FRF spune clar ca echipa care nu primeste licenta este retrogradata in Liga 2 iar in Liga 1 ramane primul club care are licenta. Deci locul 15, 16, 17 sau 18. Asta este regulamentul, nu poate fi schimbat in timpul competitiei. Orice schimbare ar avea efect din sezonul urmator”, a mai spus Duru.

 Citeste si: LIGA I: FC VASLUI a reusit SCORUL CAMPIONATULUI ! 8-1 contra celor de la CORONA BRASOV 

In prezent, pe locul 15 in clasament se afla cei de la Otelul Galati, care au numai un punct in fata contracandidatelor  de la FC Brasov si FC Viitorul, echipe care spera, de asemenea, sa evite retrogradarea.