OFICIAL: LAURENTIU REGHECAMPF este noul antrenor a celor de la AL-HILAL

Tehnicianul roman LAURENTIU REGHECAMPF  este noul antrenor al formatiei arabe AL-HILAL, potrivit informatiei publicate luni pe TWITTER-ul gruparii din Riad.

LAURENTIU REGHECAMPF a semnat cu AL-HILAL un contract valabil pentru urmatoarele doua sezoane, urmand a avea un salariu anual de 2,5 milioane de euro la care se vor adauga diferite bonusuri in functie de performantele pe care le va obtine tehnicianul roman pe banca formatiei din Arabia Saudita.

Citeste si: Oficializarea numirii lui REGHECAMPF la AL-HILAL intarzie! Tehnicianul ROMAN a fost amenintat cu MOARTEA 

AL-HILAL a incheiat sezonul trecut pe locul 2 in clasamentul primei ligi de fotbal din Arabia, la doar doua puncte distanta de prima clasata, Al Nassr.  AL-HILAL va participa in Liga Campionilor Asiei. Vedetele echipei sunt Yasser Al Qahtani si Thiago Neves.

Formatia din Riad a mai fost antrenata in trecut de patru tehnicieni romani: Ilie Balaci (1997-1998, 2000-2001 si 2002-2003), Anghel Iordanescu (1999-2000), Cosmin Olaroiu (2007-2009) si Catalin Necula (2009).

Citeste si: REGHECAMPF, mesajul emotionant de ADIO

AL-HILAL este cea de-a sasea echipa din cariera lui LAURENTIU REGHECAMPF, dupa Gloria Bistrita, “U” Craiova, FC Snagov, Concordia Chiajna si Steaua Bucuresti. 

Sursa foto: sport.ro