OFICIAL: LIGA I se va vedea pe LOOK TV si TRANSILVANIA LIVE !

Oficialii posturilor de televiziune Look Tv si Transilvania Live au anuntat, miercuri, incheierea unui memorandum cu Intel Sky Broadcast, societatea malteza care a achizitionat de la Liga Profesionista de Fotbal (LPF) drepturile de televizare ale Ligii I pentru urmatoarele cinci sezoane.

“Look TV si Transilvania Live au semnat cu societatea Intel Sky Broadcast contractul de cesiune de drepturi mass-media si a achizitionat de la LPF drepturile comerciale prinvind meciurile de fotbal din cadrul campionatului Ligii 1 pentru perioada 2014-2019, dar si Cupa Ligii pentru perioada 2015-2019.

Citeste si: DREPTURI TELEVIZARE LIGA I: Intel Sky Broadcast a achizitionat si doua posturi de televiziune

Cele doua televiziune vor primi drepturile aferente difuzarii in direct, inregistrari, rezumate, on-line si mobil, a meciurilor de fotbal din Liga I si din Cupa Ligii”, se arata in comunicatul emis astazi.

Acestia dezvaluie si cerintele catre cablisti: “Posturile au initiat demersurile pentru renuntarea la regimul must carry incepand cu data de 1 iulie 2014 si vor solicita tarife pentru retransmisie din partea distribuitorilor, prin aplicarea prevederilor CNA.

In acest context, cele doua institutii solicita tuturor distribuitorilor de servicii de programe audiovizuale interesati sa retransmita contra cost posturile Look TV si Transilvania Live, sa trimita pina la data de 10 apriilie 2014, oferta lor, urmind sa fie contactati pentru discutii si negocieri suplimentare”.

Sursa foto: realitatea.net