OFICIAL: Nexus 5 cu Android 4.4 KitKat, lansat luna aceasta. Vezi la ce pret

Telefonul Nexus 5 a fost observat in magazinul Google Play Store, expus cu imagine de prezentare si pretul oficial de achizitie.

Aflam astfel direct de la Google ca Nexus 5 va putea fi achizitionat la un pret incepand cu 349 dolari pentru varianta cu 16GB memorie interna, scrie go4it.ro. Iar imaginea oficiala de prezentare pare la fel cu cea care circula de ceva timp la bursa zvonurilor, aratand un exemplar Nexus 5  pe al carui ecran este redata interfata Android 4.4 KitKat.

Google Nexus 5 vine cu u ecran cu o densitate 442ppi, ce reda imagini la rezolutie 1080p pe o suprafata cu diagonala 4.97 inci, scrie go4it.ro. Platforma telefonului este Android 4.4 KitKat, motorizata cu puternicul chipset Snapdragon 800 (CPU quad-core la 2.3GHz), ajutat cu 2GB memorie RAM.  Camera foto are o rezolutie de 8MP si va filma cel mai probabil la rezolutie 4K, iar camera frontala poate obtine poze la rezolutie 1.2MP si va filma la rezolutie HD.

Acumulatorul telefonului Nexus 5 va fi de 2300mAh.iar lista specificatiilor cuprinde, mai scrie sursa citata, o retea dual-band WiFi n/ac, modul Bluetooth 4.0, suport NFC, receptor GPS, senzori de proximitate si lumina ambientala, barometru, magnetometru, giroscop si accelerometru.

Sursa foto: go4it.ro